Zadejte hledaný výraz...

COPYWRITING (ZDARMA) – Nechejte texty vydělávat

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 20. 9. 2021
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den, 
jmenuji se Honza a jsem zakladatelem nově vznikající firmy, specializující se na obsahový marketing s názvem TextCompany. 
Sídlem firmy je Ostrava - právem nazývané město tvrdé a poctivé práce, což vystihuje i naši pracovní morálku. Zakládáme si na kreativním stylu obsahového marketingu, který pro Vás tvoří tým zkušených copywriterů z různých oblastí businessu, aby jsme poskytli co nejkvalitnější práci. 
Zároveň nejsme pohádkáři, ale bedlivě sledujeme funkčnost textů a veškerého námi vytvořeného obsahu, který je připojen na obchodní strategii vašeho podnikání. Vaše ani Naše úsilí na trhu nepřijde vniveč a přinese výsledky. 
V dnešní době silné konkurence zákazník nenakoupí jen tak někde. Má na výběr. Z toho pro podnikatele plyne jedno jediné. ZAUJMOUT. 
TOP 3 PROČ NEZANEDBAT OBSAHOVÝ MARKETING: 
  • Obsahový marketing vytváří celkovou IMAGE firmy, což ovlivňuje činy zákazníka a ten přináší peníze do Vašeho podnikání. Nabídnete přidanou hodnotu a ukážete, že nejste pouze zautomatizovaný prodejce. 
  • Správně nastavená STRATEGIE textů a Tone of Voice výrazně ovlivní postavení na trhu z dlouhodobého hlediska. To díky přesnějšímu míření na cílovou skupinu klientů, kteří nejen nakoupí, ale případně i DOPORUČÍ a z jednorázového nákupu/využití služeb vzroste potencionální STÁLÝ ZÁKAZNÍK. 
  • Kvalitní texty zvyšují RELEVANTNOST každého podnikání, prohlubují DŮVĚRU a přináší klientům RADOST z nákupu/využití služby, čímž je eliminováno pouze strohé naplnění potřeby s pocitem, kde "musí" klient zanechat své finance. 
 NABÍZÍME: 
Analýzu současné obsahové strategie, případnou úpravu nebo nastavení nové formy obsah. marketingu 
Textaci webových stránek
Psaní blogu/E-booku 
Tvorbu newsletteru 
Offline texty 
Kompletní správu sociálních sítí vč. analýzy a nastavení vhodného contentu 
Před začátkem každé spolupráce, je potřeba zjistit co nejvíce informací z Vaší strany.  To abychom se naladili na vaše podnikání, vyhodnotili budoucí postupy a odvedená práce byla kvalitní. Vždy, než se však do něčeho pustíme, jste se vším dopředu seznámeni a pořád máte hlavní slovo Vy, na které se kloubí naše zkušenosti a naše výsledná práce. 
Jelikož jsme začínající firma, veškeré naše práce jsou ZDARMA, pouze za zpětné reference, které jsou pro nás momentálně důležitější než finanční prostředky. 
Pro případnou spolupráci nás kontaktujte na email. textcompanyinfo@gmail.com 
Do emailu uveďte prosím předmět vašeho podnikání, konkrétní úkon který požadujete a my se vám obratem ozveme zpět. 
Budeme se těšit na spolupráci a vzrůst každého projektu. ©TextCompany
42 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 20. 9. 2021
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více