Zadejte hledaný výraz...

LAST MINUTE NABÍDKA – reklamní prostor – Rádia, Óčko Star, Online, Influenceři

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 20. 9. 2021
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den, 
nabízím napřímo a bez mezičlánků, VÝHODNOU LAST MINUTE  ŠANCI PRO INZERENTY NA Q4.
Reklamní prostor 10-12/2021 - lukrativní časy i média, strategicky provázaná komunikace napříč ATL i BTL, posílená o multiplikovaný organický dosah propojením několika stran:
Pořad (např. TV rockparáda + médium (Očko Star, rádio, online pozvánka, online záznam, online sestřih) + hosté pořadu (největší jména české hudební scény x cca 8 hostů - převážně kapely, influencer je kapela jako celek a také jednotliví členové).
Mega promo pack na Q4, nabídka inzerentům nebo zprostředkovateli (agentura, jednotlivec) s nabízenou odměnou 20 % z prodaného prostoru zprostředkovateli + 20 % sleva pro konečného klienta (resp. 40 % pro vás a podíl % je již v režii Vás jako partnera) + vánoční bonus extra promo pack zdarma! - platí pro objem min 600 000 Kč /3 měs ( původní hodnota 1 mil )
V případě zájmu prosím pošlete email pro zaslání nabídky, případně nabídku spolupráce z pozice zprostředkování. Obsazujeme ASAP.
Preferován je velkoobjemový odběr (% odměna/sleva roste s objemem), ale velmi zajímavá příležitost také pro menší inzerenty do brand buildingové strategie nebo posílení předvánoční kampaně.
42 zobrazení
Zadavatel
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 10. 9. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od alsaut (3 hodnocení)
28. 9. 2020
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.

Další nabídky Více