Zadejte hledaný výraz...

Zkušený PHP programátor, frontend developer, shopify

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 17. 9. 2021
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Co umím:
Největší zkušenosti mám s programováním backendu webových aplikací a webů v PHP, nejlépe na frameworku Nette. Dlouhodobě jsem vyvíjel CMS pro agenturu a pak spousty měnších i velkých webů a aplikací. Samozřejmě s nějakou databází nejběžněji MySQL.
Podobně silný jsem ještě i na frontendu, tedy codding s html, css. Běžně s twitter bootstrap, sass, bom, webpack atp. Javascript celkem také dobře ovládám, ale spíš plain js a nějaké Jquery apod. React, Vue, Node - mám nějaké spíše slabší zkušenosti.
Poslední rok jsem se také intenzivně věnoval vývoji a správě eshopu na platformě Shopify.
K tomu jsem se delší dobu v agentuře věnoval CI systémům a obecně nějaké zaměřené na automatizaci vývojového workflow... takže něco jako  Docker+Git+Jira+Build server+Deploy server tak spíš na míru, co bylo potřeba a jaké byly možnosti.
Z toho mám tedy také nějaký přesah na Linux webservery plus nějaké služby typu Amazon, Atlassian, ale ne na úrovni DevOps experta.
Mám také částečný přesah na grafiku a video, jelikož střihu a menšímu motion designu se věnuju pro zábavu, ale určitě nejsem grafik. Spíš jde o to, že si dokážu poradit běžně při coddingu s různými zrdoji a sám něco upravit, pokud je třeba.
Co bych chtěl dělat a jak bych chtěl pracovat:
I když se samozřejmě nebráním nových věcí a učit se musím stále, nejraději bych v této chvíli využil svých silnějších stránek a programovat v PHP nebo kódoval frontend nebo obojí. Shopify správa a vývoj je pro mně také.
Preferuji více menších projektů než jeden na roky pro větší rozmanitost, ale spolupráci dlouhodobější.
Určitě chci dál pracovat na IČ a v režimu zcela nezávislý dodavatel s domluvou na konrétním zadáním, naceněním a časovým odhadem.
Chtěl bych si udržet menší klienty, pro které spravuji pár webů, ale s minimálním vytížením plus bych si rád udržel nějaké hodiny pro klienta s Shopify, který přechází z vývoje do pouhé údržby...
Alokovat tedy mohu optimálně 100 hod měsíčně, ale vše se dá domluvit.
Můj linked in: https://www.linkedin.com/in/martin-svacinka/
48 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 13. 10. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více