Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej podílů v startupu SPORTO.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 11. 9. 2021
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Tržby
-
EBITDA
Zisk před započtením úroků, daní a odpisů Více
-
Čistý dluh
-
Zaměstnanci
-
Z důvodu nedostatku času a jiných priorit jsme se rozhodli k prodeji podílů ve společnosti SPORTO online s.r.o., kterou jsme před třemi lety zakládali a která provozuje vyhledávač sportovního zboží - agregátor sportovních potřeb od eshopů zaměřených na sport. Podobná řešení a business známe pod názvy GLAMI, BIANO, FAVI.
Sporto.cz nabízí na jedné adrese obrovskou a jedinečnou nabídku sportovního zboží napříč všemi sporty, a to vše přehledně roztříděné do kategorií a označené parametry pro snadnější filtrování a hledání konkrétního produktu. Zákazník si vybírá z široké nabídky výrobků od různých značek, provedení a prodejců. Pro zákazníky je to velmi příjemné, když mají z čeho vybírat. 
Sporto.cz má pak příjem ze zprostředkování konverze (affilate program) nebo z přivedení zákazníka na daný e-shop formou platby za klik, podobně jako PPC reklama. Mezi největší zákazníky patří alza.cz, nejlevnejsisport.cz, insportline.cz apod. 
Hledáme tímto investora, který by měl chuť a energii sám nebo i s námi pokračovat v tomto projektu.
Základní kámen projektu byl dán v dubnu 2019 kdy vznikla tato myšlenka a kde jsme měli připravený základní transakční systém. Od té doby systém doznal dost značných změn a je dnes plně funkční. Bohužel z časových důvod, našich priorit, a i chyb nedostal tento projekt dostatečnou pozornost. I přesto tento projekt dnes funguje a vydělává na svůj provoz. Celkově jsme do projektu investovali cca 2 mil. Kč.
Firma nemá žádné zaměstnance a veškerou správu dnešního systému realizují jednatelé společnosti, kteří jsou taktéž majiteli podílů společnosti. Ti garantují hladký přechod jak po business stránce, tak i po technické stránce.
Systém je zcela funkční, má velmi chytře propracované technické řešení, které umožňuje importovat a spravovat jednotlivé nabídky e-shopů. Má všechna potřebná napojení. Vše je tedy plně funkční a připravené k provozování a boostování dopředu. Projekt má velký potenciál o čemž hovoří i výsledky podobných projektů výše uvedených, které se rozšiřují do dalších zemí. Chce to správně uchopit a intenzivně pracovat. Platformu lze využít i pro rozjezd dalších vyhledávačů zboží - nábytek, móda, cokoliv. Dva ze společníků mají v plánu i další startup, kde by se mimo vyhledávač zboží jednalo i o inzerci, kalendář akcí, katalog firem, výletů, ubytování atd. Pokud by měl investor zájem, lze se domluvit i na představení a případné spolupráci na tomto projektu. 
Více informací po telefonu, případně na osobní schůzce.
Martin Šlauer,  tel: 777 090 905
17 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 12. 1. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E