Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

ONEPRODUCT.CZ – systém na jednostránkové eshopy

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 8. 9. 2021
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den všem,
Nabízím k prodeji projekt ONEPRODUCT.CZ. Jedná se o eshop zaměřený na prodej jednostránkových eshopů. Tedy „vlastnoručně“ vyvinutá platforma. Doména může být zavádějící, ze začátku se jednalo o prodej jednoproduktových eshopů, ale v dalších letech byl systém rozšířen na neomezené množství produktů, případný rebranding by neměl být problém. Systém funguje 5 let, momentálně na systému běží 150 eshopů.
Předmětem prodeje je samozřejmě celý systém (front-end + back-end), který je vypracovaný na míru v PHP, HTML, CSS, doména oneproduct.cz, dále emailová schránka, databáze klientů, sociální sítě. Projekt běží na webhostingu Savana, který je sdílen ještě s jiným projektem, proto doporučujeme převod na vlastní, ideálně také Savana.
Koupi doporučuji někomu, kdo se v těchto projektech orientuje, případně má k dispozici programátora - HTML, CSS, PHP, aby zajistit další rozvoj a převod. V minulém roce jsme vytvořili novou plně responzivní šablonu, aby byl systém konkurenceschopný. V rámci služeb klientům jsme také poskytovali různé grafické práce a úpravy na míru. Tyto dodatečné služby generovali také podíl zisku.
Eshop má vše, co by měl mít. Jako příklad uvedu napojení na platební bránu, vlastní administraci, generování faktur, další info je k nalezení na https://www.oneproduct.cz/. 
Hlavním důvodem prodeje je nedostatek času projekt dále rozvíjet, tedy není aktuálně aktivně řešen marketing. Technické detaily, celkově funkčnost a bližších informací ohledně organické návštěvnosti, případně další dotazy poskytnu potenciálním zájemcům. Co se týká výdělku, systém plus ostatní doplňkové služby, jako je podpora, tvorba designu apod. vydělal cca 300 000 Kč. Náklady na provoz jsou minimální, pouze doména a webhosting.
Děkuji.
32 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 7. 9. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E