Zadejte hledaný výraz...

$50-$200 PROVIZE / Vytvořím Vám webhosting affiliate stránku pro vysoké provize

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 7. 9. 2021
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
34442
Hledáte příležitost pro Váš nový online business, který generuje provize z prodeje a vy se nemusíte starat o zákaznický servis, dodání produktu či jeho výrobu? Affiliate marketing je skvělý business model a web-hostingové služby hledá každý den tisíce uživatelů po celém světě pro svůj nový projekt, blog nebo business. (viz. https://websitesetup.org/news/how-many-websites-are-there/ )
Vy můžete mít vlastní profesionální web, který porovnává 10 nejlepších hostingových poskytovatelů, včetně recenzí, výhod a nevýhod, kupónů a mnoho dalšího. Pokaždé, když si uživatel objedná hostingové služby přes Váš affiliate odkaz, dostanete provizi, která se odvíjí od délky sjednané služby, poskytovatele, atd. Nicméně tyto provize začínají na $50 a při jedné transakci můžete obdržet provizi i $200. Provize jsou od poskytovatelů vypláceny přes PayPal, odkud si je můžete nechat zaslat na Váš bankovní účet. 
34445
Poté co Vám vytvořím tento kompletní web na míru, bude Vaším úkolem zaregistrovat se do jednotlivých affiliate programů, nahrát Vaše affiliate odkazy pro jednotlivé poskytovatele (návod dostanete) a poté zajistit na stránku kvalitní návštěvnost (uživatele), kteří tyto hostingové služby hledají. Ať už přes vyhledávače Google, Bing, nebo pomocí SEO, FB reklamy, YouTube videí atd. Těch možností je mnoho a já Vám jako BONUS poskytnu návod, jak efektivně tuto affiliate stránku propagovat, abyste si zajistili pravidelnou návštěvnost a tím i vysoké provize z prodejů těchto služeb. 
Stačí Vám tedy přes Váš odkaz doporučit přibližně 10-15 hostingových služeb a investici do tvorby Vašeho nového webu máte zpět. 
34443
Kompletní vzorový web si můžete prohlédnout zde: https://bestwebhosting-providers.com/
CO VŠE DOSTANETE?
1) kompletní affiliate web, který porovnává 10 nejlepších hostingových služeb (celkem 22 stránek na webu)
2) logo na míru
3) prémiový design (můžete si vybrat ze dvou možností vzhledu - světlý/tmavý)
4) responzivita webu na mobilním zařízení
5) jednoduché rozhraní pro úpravu webu
6) jedinečný redirect systém, který zaručuje že uživatel bude přesměrován na stránku poskytovatele přes Váš unikátní affiliate odkaz
7) 10 pluginů/rozšíření
8) BONUS pro efektivní  propagaci Vašeho webu
DOBA DODÁNÍ KOMPLETNÍHO WEBU: 7 dní
LIMITOVANÁ CENA ZA KOMPLETNÍ VYTVOŘENÍ WEBU: 9 900 Kč 
Kontaktujte mě pro více informací.
Těším se na spolupráci. :)
51 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 7. 9. 2021
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více