Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Evidence položek díky čtením QR kódu s odesláním hodnoty do google tabulky

Dobrý den.
Poptávám mobilní aplikaci pro Android a iOS, která by četla QR kódy a data by posílala do připravené online tabulky google. Aplikace by měla být velmi uživatelsky jednoduchá a rychlá pro obsluhu.
Aplikace by v hlavním menu (velké barevné tlačítka) nabízela tyto možnosti:
1. DOCHÁZKA
Zaměstnanec ráno dorazí na firmu, kde bude mít svůj QR kód. Spustí aplikaci, zvolí DOCHÁZKA, apka ho vyzve k zadání PŘÍCHOD nebo ODCHOD a vyzve ho k zadání QR. Nakonec ho vyzve k zadání místa kde pracoval.
Data se pak pošlou do tabulek google (jméno zaměstnance, nebo číslo a datum a čas příchodu / odchodu, kde pracoval.
2. SKLAD
(např. příjde zaměstnanec do skladu a bere si 2 pytle cementu. Zapne aplikaci, ta ho vyzve k přečtení qr kódu. Jakmile je kód načten, vyzve ho aplikace k zadání počtu ks, kolik si bere. Tyto data se pak objeví v připravené google tabulce. )
Do tabulky by se zapsalo také jméno zaměstnance, který si věc bere.
Muselo by se také při spuštění sekce SKLAD rozlišit, jestli materiál odebírá, nebo ho na sklad dodal.
3. PŮJČOVNA
Třetí sekce je podobná jako první dvě. Jde o to, když svěřím někomu nářadí (vrtačky, brusky apod). Opět tuto skutečnost pomocí QR zaevidujeme a rozlišíme, zda danou věc přebírá nebo vrací. Samozřejmě se musí zapsat komu se to půjčuje. Kdo mu to půjčí bude v tabulce zapsáno pomocí toho, že aplikace zase vyhodnotí, čí je to telefon, který QR načítá.
Ve výsledku potřebuji občas vědět, kolik je kusů na skladě daného výrobku, kdo kdy přišel a odešel, a zapsat si půjčování a vracení věci.... Nakouknu do tabulky a vím. Příjem na sklad, nebo půjčování věci děla více zaměstnanců.
POZNÁMKA:
Někteří zaměstnanci nemusím mít data v telefonu, bude proto nutné, aby se vše ukládalo do telefonu a pak na wifi automaticky synchronizovalo.
Možná by bylo dobré ještě nastavit kdo je ze zaměstnanců pověření věci a zboží předávat, odebírat atd.
Co se do množstív položek týče, tak docházka - cca do 15 zaměstnanců, sklad - odhaduji 50 -70 položek a půjčovna kdyby 30-40 ks.
Děkuji za Vaši nabídku.
Snad bude popis k určení cena a termínu dostačující, případně jsem k dispozici na emailu: srnenskyzdenek@gmail.com nebo 603 103 332.
172 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 7. 7. 2014
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více