Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Dobrý den, potřebuji někoho kdo mi napíše text.

Dobrý den, pro portál  hithit.cz potřebuje barevně srozumitelní a bez chyb vytvořit text , stavím Stream portál hledám sponzora, jelikož jsem cizinec nestudující v ČR dělám chyby které já nevidím, dám původní text a dole námitky  portálu:
 Kdo jsme?

Jsme stream portál, moderní šuškanda na funkci živých videopřenosů..

Jsme fenomén dnešní doby?

Jak to začalo

Začalo to pandemii Covid-19 kdy jsem pochopil že stream je moc důležitý pro obchod i zábavu.

Co je náš cíl?

Cílem je a by i v Čr byl dobrý výrobek za který se nebudeme stydět, a všechny potřebné funkce nejednom místě. V době pandemii která nás neopustí ještě dlouho stream usnadní jak podnikatelům tak zákazníkům, blogerům tak i jích fanoušků živit .

Revoluční funkce, pokud budete streamovát u nás, váš stream poběží na všech sociálních sítích .

Detaily

Chtěl bych vám představit můj projekt daxni.cz, jedna se o stream portál s hodně inovativními funkcemi pro zábavu i podnikaní. Začneme od zábavy, jak je známo v době pandemie streamování ve školách i firmách nabalilo nevídané obrátky, proto i já jsem se rozhodl dát do jednoho projektu to nejlepší o jsme odkoukali a otestovali na jeden web a s tím že konečně by to byl i Český web, co umí náš portál:

1. Kategorie, hromadný stream, sólo stream, přijímat sponzorské dary, virtuální realitu, soukromou výuku, chatování, sdílení obrazovky, nastavení jazyku uživatelů tak že ho můžou používat i v cizině, prodej lístku na přednášky a školení a mnoho dalšího v kombinaci, přidávat a blokovat fanoušky s tím že sám portál nikdy vás ne zablokuje.

2. Pro podnikatele, po zakoupení administrace na rok, vlastníku E-shopu, webu se nabídne kód který se implementuje na web, pote prodejce muže na svým vébu ve video hovoru okázat zboží nebo službu online v reálném čase, a tak se vyhnout reklamaci a nedorozumění.

Jelikož bude mobilní verze i mobilní aplikace budete vždy online se svými fanoušky.

Daxni.cz

Kdo jsme?

Jsem jen manžel a otec dvojčat, chlapík po úrazu páteře, který se neřád nudí a pořad něco vymýšlí, zabývám se dovozem elektrických strojů a úpravou podle potřeby, stroje umožní lidem cestovat a nebo pouze ulehčuji život.

Proč nám přispět a v čem jsme jiné?

Chtěly by jsme s vámi posunout o něco dál možnosti zábavy a obchodování na internetu v Čr. Rychlá registrace, určeni regionu, aplikace je úplně zdarma. Při vstupu do platných místností je možné zakoupit kredit, nebo si ho poskytnutím služby vydělat. Peníze, které si vyděláte, si také můžete nechat převést na Váš účet.

Na co hledáme peníze:

- IOS mobilní aplikace  20000Kč

- ANDROID  mobilní aplikace 20000Kč.

- ´Programování webu 100 000Kč.
Námitky :
Dobrý den,
potřebujeme více informací o vašem projektu Steam portál daxni.cz!
Díky moc za zaslání projektu ke schválení, v téhle podobě ale určitě není připraven na zveřejnění a vypuštění do světa. V projektu je plno chyb, působí tak nějak nehotově a nedodělaně, mrkněte na to, prosím a zapracujte na něm ještě. Rozepište se více ve stručném popisu, přidejte projekt ještě do jedné kategorie, bude pak více vidět. Nechcete k projektu natočit video, kde sebe a svůj projekt představíte? Nemusí to být nic extra profesionálního, důležité je, aby to bylo autentické. Přidejte také určitě nějaké fotky do galerie. Zkuste v projektu více vysvětlit, proč by vás lidi měli podpořit, co z toho budou mít, zkuste lépe popsat, co děláte, tak, aby to pochopil i někdo, kdo vás vůbec nezná. Zapracujte také kompletně na úpravě detailního popisu. Nikde neuvádíte, k čemu je kredit na vašem portále, k čemu ho můžu využít, proč bych si ho měla koupit? 2500Kč 3 roky kod pro weby - u této odměny moc nerozumím tomu, co je vlastně tou odměnou, k čemu daný kód, kterých bych si dala na své stránky, je, co to znamená, že budu moct komunikovat se zákazníky? Přidejte také odkazy na vaše sociální sítě. Nevím, jestli je nějaká chyba na mé straně, ale web se mi načítá opravdu dlouho - kdybych byla běžný uživatel nebo potenciální přispěvatel, který se chce dozvědět více, asi bych nečekala, dokud se nenačte, ale odešla bych. Mrkněte na tohle všechno, prosím, práce bude na projektu ještě spoustu. Díky!
zde je odkaz na grafiku točitá se tak počkat pokrčujte jak NAVŠTĚVNIK
DAXNI.CZ
 
20 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
5 hodnocení
členem od 22. 11. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Jakub Štellner (10 hodnocení)
7. 2. 2023

Doporučuju

ikona hodnoceni
od PajrM (15 hodnocení)
10. 2. 2021
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.
ikona hodnoceni
od Designal (2 hodnocení)
29. 1. 2021
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.

Další poptávky Více