Zadejte hledaný výraz...

VYHLEDÁVAČ ZBOŽÍ – Web s módou.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 5. 8. 2021
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízíme k prodeji vyhledávač módy websmodou.cz, který sdružuje e-shopy v oblasti módy, bot a šperků ve všech věkových kategoriích. Náš systém běží na PHP (7.3) a na frameworku Nette (verze 3). Administrátorské rozhraní webu je velmi jednoduché a přívětivé na ovládání. Web je naprogramován jako komplexní vyhledávač zboží a v systému má již nakonfigurované i další kategorie, které jsou nyní skryty (Vybavení interiéru, Chovatelské potřeby, Drogerie, Dětské zboží, Zdraví, Erotické zboží, Elektronika, Spotřebiče, Dům a zahrada, Kosmetika a parfémy, Auto - moto, Sport a venkovní aktivity, Nápoje a potraviny, Hobby). Náš vyhledávač je plně konkurenčně schopný největším internetovým vyhledávačům v ČR. 
Vyhledávač módy websmodou.cz je rozdělen do 5 hlavních kategorií podle pohlaví a věku (Ženy, Muži, Dívky, Chlapci a Kojenci). Každá hlavní kategorie je následně rozdělena do hlavních podkategorií (Oblečení, Boty, Šperky a hodinky, Kabelky a batohy, Doplňky), kde každá podkategorie obsahuje velké množství příslušných kategorií a filtrů, díky čemuž každý zákazník najde přesně to, co hledá. Každý zákazník si může zobrazit podrobný detail daného produktu nebo se může rovnou prokliknou na toto zboží do příslušného e-shopu. V tuhle chvíli náš vyhledávač nemá vložené žádné e-shopy, ale stačí využít některý z affiliate marketing webů, kde jsou 100ky e-shopů, které se během chvilky naimportují a jejich produkty se můžou okamžitě zobrazovat.
Produkty se do systému importují z Heuréka feedů e-shopů (musí být veřejně přístupné), systém si poradí i s různými variacemi (např. Glami feed). Skrz časovou náročnost importů se musí importovací cron úlohy spouštět přímo na serveru přes konzoli. Proto není vhodné (nemluvě o náročnosti databáze apod.) provozovat systém na běžném hostingu. Za provoz se nyní platí serveru 6 000 Kč / rok. IT firma, která systém naprogramovala preferuje toto řešení, neboť provozování na serveru jiné konfigurace může přinést zbytečné problémy (ať už při spouštění nebo po nějaké době provozu), za které neručíme. Web nemá žádné další fixní měsíční nebo roční náklady.
Každý registrovaný e-shop má své klientské rozhraní, kde vidí kompletní informace o inzerovaných produktech, vytvořených objednávkách nebo třeba návštěvnosti svého webu.
Důvod prodeje:
Bohužel cenová náročnost celého projektu byla několikanásobně vyšší než bylo naplánováno a nezbyly nám už finanční prostředky na jeho propagaci a uvedení na trh.
Co je předmětem nabídky:
  • Doména websmodou.cz
  • Analýza klíčových slov pro vyhledávače
  • SEO analýza
  • Know-how
  • Databáze 1 500 e-shopů
  • Linkbuilding analýza
  • Vlastní e-mailový klient
  • Grafika na míru
  • Platební brána GoPay
  • Platforma na míru
  • Podrobné zaškolení v administraci
  • Automatický export faktur do Money
  • Automatické rozesílání faktur
V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat, rád zodpovím všechny Vaše dotazy.
Uvedená cena je bez DPH.
39 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 6. 5. 2021
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E