Zadejte hledaný výraz...

Prodej e-shopu s možností pronajímat věci – Party shop

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 5. 8. 2021
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám zajetý e-shop se skladovými zásobami v hodnotě cca 300tis (stále se mění). Prodejní cena je pouze za e-shop, fb stránky, instagram, grafické podklady a doménu. V případě koupě e-shopu požaduji odkoupit minimálně 80% skladových zásob. Ideálně vše.
Mohu odprodat i movitý majetek (není podmínkou), který si zákazníci pronajímají taktéž přes eshop, jelikož má v sobě zabudovaný rezervační systém včetně generování smluv např. skákací hrady, party stany, pivní sety, grily atd. Celková hodnota movitého majetku na pronájem cca 200tis. (můžete si vybrat co budete chtít)
E-shop je v provozu a objednávky vyřizujeme.
Průměrný obrat bez jakékoliv reklamy je cca 25-30tis měsíčně. Každý rok od založení se roční obrat zdvojnásobil. Zalistováno na eshopu přes 4000položek. Odběr pouze od 3-4 hlavních dodavatelů, takže žádné velké starosti. Dá se bez problému dělat v 1 člověku.
Marže u produktů 70-100%
Průměrná návštěvnost 1500-2000 lidí měsíčně.
Podotýkám, že shop jede opravdu bez reklam a to z časových důvodů, jelikož bych nestíhal vyřizovat větší počet objednávek. Z tohoto důvodu jde i do prodeje, potřebuji víc času, než peněz:)
V případě spuštění reklam by byly prodeje určitě 3 až 4 násobné a věřím, že má eshop velký potenciál do budoucna i díky nadstandardnímu rezervačnímu systému a možnosti pronajímat věci a ne jen prodávat zboží.
Eshop vytvořila firma ideal media a jsou schopni doprogramovat vše co si jen vymyslíte. Eshop je odkoupen a neplatí se žádné měsíční pronájmy apod. Jen klasika hosting, mail, ssl apod.
K eshopu jsem měl i kamennou prodejnu, kterou také komplet prodávám, pokud by měl někdo zájem si k eshopu otevřít i prodejnu. Jak jsem zmiňoval, já již z časových důvodů nemám kapacitu ji provozovat. Mám veškeré vybavení od regálů, přes slatwall systémy k prodejnímu pultu, PC, čtečky, tiskárny atd.
To už je pak na domluvě.
Kdyby vzal někdo komplet vše, dal bych velkou slevu, abych s tím nemusel mít starosti a prodávat po částech.
Samozřejmostí je předání kompletního know how a mesíční hotline na telefonu, abych se vším pomohl.
Jsem plátce DPH a ceny jsou uvedené bez DPH.
V případě potřeby cokoliv doplnit a probrat mě neváhejte kontaktovat. Základ však znáte:)
Děkuji
25 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 20. 6. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E