Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledám markeťáka – za podíl na projektu

Dobrý den,
hledám člověka, který má ambici být na začátku velkého projektu Československé komunitní sítě (nejen crowdfundingové) s přesahem po celém světě a chce mít do budoucna zajímavou referenci nebo chce začít novou kariéru.
Odměna ve formě provize za získání členů a menší podíl v dalších komerčních společnostech, které navazují na celý projekt. Do budoucna fix s možností zaměstnání na HPP, samozřejmě podíl zůstane.
Členy bude možné získávat do více oblastí (min. 10), dle zaměření celého projektu, tedy více možností na kampaně. Nutná vzájemná konzultace a flexibilita při zakládání kampaní. Menší budget na placené kampaně, proto je lepší člověk, který dokáže získat co nejvíce z minima. S nárůstem členů se bude budget navyšovat. Do budoucna řízení celého marketingového týmu.
Bez členů nemůžeme existovat a hlavní myšlenkou je, aby projekt nevlastnila žádná velká korporace nebo bohatý jedinec. Jsou to členové, kteří budou vlastnit a využívat výhod sdílených projektů.
Koho hledáme (může být výhoda)?
- má také zkušenosti s propagací affiliate stránek
Zájemci piště prosím do SZ a napište něco o sobě. Na jakou propagaci se zaměřujete a s čím máte zkušenosti. Poté vám pošlu další informace k projektu, zaměření apod.
32 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 11. 9. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více