Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Správné nastavení webu pro vyhledávač

Zdravím,
mám tak pro zábavu web (testuji na něm sílu textů) vybudovaný přes Elementor. Dokud jsem publikoval texty tak nějak „v jednom bloku“, fungovalo to ...ale jakmile jsem ho rozčlenil pomocí prvků Elementoru, přestalo se to Googlu líbit a věčně mi píše, že je něco špatně čitelné (přitom to je v pohodě), že jsou klikatelné prvky příliš blízko sobě (jsou třeba dva v textu o délce 2,5 NS), a teď mi ho kompletně vyhodil u vyhledávání.
Dokáže si s tím někdo poradit? Preferuji, aby se toho chopil někdo, kdo zhodnotí i celkovou strukturu a pomůže mi web po technické stránce nastavit tak, aby byl pro vyhledávač přívětivý v každém směru (šablonu měnit nebudu) ...resp. tedy to nastavení musíš zvládnout sám :D
Samozřejmostí je, abys to dokázal vyladit dle připomínek Google a nedocházelo k podobným zádrhelům. Doménu pošlu do zpráv a budu rád za nějaké bodové vysvětlení, co jsi schopen udělat pro zlepšení (přístupy ti všude dám). Pokud si to zaslouží dlouhodobé (pravidelné) zásahy, tak proč ne... Klidně mi rovnou hoďte cenu, kolik času vám to zabere, a do kdy může být hotovo.
Děkuji, LA
25 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 22. 5. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od AlfaBetWeb (3 hodnocení)
2. 6. 2022

Rychlá platba, skvělá komunikace. Doporučuji všem

Další poptávky Více