Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Tunning vašeho businessu s platbou jen za narůst výkonu

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 6. 7. 2021
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
https://www.youtube.com/watch?v=VINWCKZrHpc&t=5s
Zdravím,
jsem business developer, marketingový stratég, data analytik a dlouhou dobu PPC specialista. Mám out of the box myšlení. 
Řeším komplikované klienty, požadavky a klienty se specifickou cílovou skupinou. Dlouhodobě jsem pravovala pro klienty O2, MND, Globus, Rowenta, AJ Produkty, Asklepion a mnoho dalších. 
https://www.youtube.com/watch?v=WALM2wfqaV8
Koordinovala jsem interní marketingový tým v největším e-shopu s produkty pro děti Feedo.cz. 
Nyní zvedám plnění business cílů klientům Middex, Jansen Display, LT Detailing, a opět mnoho dalších.Mám vždy výborné výsledky a zaskládám si na důkladném poznání cílové skupiny, analýze dat a chování uživatelů, komplexním pochopení marketingové strategie.
Mám několik vlastních projektů a business myšlení. Nebojím se tedy, že bych vám nedokázala zefektivnit stávající kampaně.
Jelikož marketing a investování mají mnoho společného, přirovnávám často rozhodování o alokaci rozpočtu v marketingu do investičního rozhodování. Klienti mají často obavu, zda se jim čas investovaný do specialisty a jeho zkušeností, optimalizace a především pokročilé strategie vyplatí. Vyplatilo se to vždy, tedy pokud pracujete se mnou, vždy.
Nabízím svou práci s odměnou za výkon/dle dohody a po posouzení Vašeho marketingu a produktu případně částečně fix + částečně za výkon, který Vám doručím navíc.
Jelikož ve své schopnosti dostatečně věřím, ráda vás zbavím obav z rizika a nabízím férovou spolupráci, která oběma stranám jen přinese
Více se o mě dozvíte na https://www.linkedin.com/in/barboramatikova/. 
Ráda vim take zašlu dokument s komplexnějším popisem, jak pracuji a s výsledky mé práce na klientech po převzetí. Neváhejte mi napsat -> napište prosím krátce info o vašem businessu, kampaním, specifikům, cílové skupině, konkurenci, rozpočtům, které měsíčně investujete do PPC systémů.
Předpokladem pro spolupráci jen s výkonnovou odmněou je, že máte správně nastaveno měření, marketingovou strategii, vyhodnocování a odpovídající stav dopadové stránky z hlediska UX i po technické stránce. 
Pokud si nejste jisti, poptejte u mě situační analýzu vašeho marketingu, jejíž výstupem je zhodnocení a definice oblastí k vyřešení dříve, než se pustíte do placené propagace vaší firmy. 
Zjistím, kudy a proč vám utíkají zákazníci a doporučím postup, jak problém odstranit. Prioritizuji do kategorií nezbytně nutné odstranit/doporučuji odstranit/nice to hale pro ještě lepší výkon.
Cena analýzy + zpracování výstupu 15 tis Kč. 
Budu se těšit! Bára
39 zobrazení
Zadavatel
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 10. 9. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od alsaut (3 hodnocení)
28. 9. 2020
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.

Další nabídky Více