Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej eshopu s dámskou módou

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 29. 6. 2021
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den.
Chtěl bych nabídnout eshop se značkovou dámskou sportovní módou www.drgym.cz
Eshop je v provozu od 11/2020. Na eshop již nemáme tolik času kolik by potřeboval a bylo by dobré, kdyby se toho zhostil někdo, kdo tomu může věnovat více času než my.
Eshop nabízím za 40 000 Kč + hodnotu skladu 160 000 Kč. Sklad má nyní prodejní hodnotu cca 264 000 Kč. Eshop je v platformě upgates a je v 5 jazykových mutacích, ve dvou měnách. Máme napojení na Glami.cz, Glami.sk, Modio.cz, Zboží.cz, Google, Seznam atd. K eshopu máme také FB stránku a profil na Instagramu. Součástí nabídky je také databáze zákazníků, profily na sociálních sítích a kontakt na obchodníka, se kterým řešíme nákup produktů prodávané značky. Jsme napojeni na platební metodu Comgate (platba kartou + rychlé bankovní převody) + standartní platby dobírka, nebo převod. Dopravu jsme využívali Zásilkovnu a PPL, tudíž máme připravené csv exporty pro tyto typy dopravy. Více informací v případě zájmu.
Eshop již dále nebudeme rozvíjet, proto můžeme prodat ihned. Prodej určitě cestou osobního setkání, aby bylo možné v rámci eshopu vše rovnou předat a správně nastavit.
25 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 27. 9. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E