Zadejte hledaný výraz...

Hľadám php developera – Laravel – remote

Hľadám laravel php developera na napájanie blade laravel šablóny. HTML/CSS je komplet nakodené a bude dodané k projektu. Väčšina funkcií je spracovaná takže stačí používať z existujúcich projektov. Práca fixtime fixprice. Férové ohodnotenie a platba ihneď po odovzdaní dohodnutej práce. Maximálne sa bude spracovávať import nič viac. Preferoval by som niekoho s dostupnosťou fulltime. Perspektíva pre dlhodobú spoluprácu.
V prípade záujmu ma prosim kontaktujte na email tomielias5@gmail.com Ďakujem.
35 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
4 hodnocení
členem od 3. 8. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Lukáš Vtáček (1 hodnocení)
16. 8. 2023

Spolocnosti boli vystavene 2 faktury. 1 faktura bola zaplatena po neustalych pripominani. Druha faktura je uz vyse 1 roka po splatnosti stale nezaplatena.

ikona hodnoceni
od Hypnotix (32 hodnocení)
6. 5. 2022

Spolupráce probíhala od prosince do dubna. Každá faktura měla několikatýdenní zpoždění, došlo to až do stavu, že únorová faktura byla zaplacena až po zablokování mých Figma linků s prací, po skoro dvou měsících (po úhradě jsem je samozřejmě odblokoval). Určitě nedoporučuji spolupráci.

ikona hodnoceni
od Ondra Cenek (1 hodnocení)
27. 4. 2022

Tomáše zde před Vánoci žádal udělat feedy pro svůj eshopový systém. Práce za prosinec byla zaplacena s dvoutýdenním zpožděním na začátku února. Fakturu za leden jsem upomínal od konce února a bylo mi několikrát slibováno zaplacení. V polovině března jsem byl nucen práci ukončit.

Další poptávky Více