Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Webdesigner/ka (Figma,XD) – REMOTE

Hledáme spolehlivého parťáka, který má cit pro detail a preferuje Figmu (ale aj to XD může být). S kolegou tvoříme převážně firemní weby, sem a tam nějaký katalog nebo nebo větší appku. Já osobně se z křesla grafika přesouvám mezi programátory. Proto potřebujeme posílit kapacitu v designu.
Hledáme někoho, kdo:
  • sleduje trendy a nebojí se je aplikovat do své práce
  • navrhuje weby ve Figmě nebo XD
  • ví, co je to UX a SVG
  • může fakturovat (tzn. máš IČO)
Pokud jako webový designer umíš přemýšlet i trochu jako kodér, tzn. máš ponětí o limitech kreativy v kódu, tak máš u nás velké plus. Není totiž potřeba vždy nasekat do plátna tunu barev, obrázků a ikon (i když to tak zákazník někdy ve finále chce... však to známe). 
Oceníme zkušenosti seniora, ale stejně tak i houževnatost mid-level/juniora. Naoplátku očekávej fér jednání, poctivě připravená zadání včetně podkladů a pokud jsi z jižní Moravy a bude nám to spolu klapat, tak se klidně můžeme scházet na besedách u pivka nebo vínka. 
Hoď mi zde na WT nebo do mailu (martin@mowebs.cz) pár vět o sobě a tvé práci + odkaz na reference (webové portfólio, behance...), kontakt a hodinovku, za kterou pracuješ. 
V kalendáři je léto, finišujeme několik projektů a další jsou v přípravě. Pokud bys mohl/mohla naskočit do vlaku už v průběhu léta, bylo by to super. :) Pokud kapacitu nemáš, ale oslnil jsem tě, pošli mi alespoň kontakt. Ozveme se třeba na podzim. 
Máš to dočteno až sem? Klobouk dolů... Těšeme se! :) 
Martin
88 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 20. 1. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více