Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Jedinečná příležitost oslovit naše uživatele a návštěvníky e-Účto.cz, kteří jsou aktivní podnikatelé

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 9. 6. 2021
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den,
rozhodli jsme se, že propojíme naše uživatele s třetími stranami jako jste třeba právě vy, v rámci zprostředkování zajímavých dodavatelů služeb.
Provozujeme službu e-Účto (druhým rokem), která slouží k elektronické evidenci nejen účetních dokladů. Naši uživatelé mají k dispozici fakturační nástroje, nástroje multibankingu, správy výdajů a objednávek.
Měsíčně náš portál a mobilní aplikaci navštíví přes 25 000 unikátních návštěvníků. Naši uživatelé jsou s aplikací e-Účto v neustálém kontaktu díky mobilní verzi pro iOS a Android. V průměru si kontrolují data v e-Účtu 2.3x za den. Na pushup notifikace reagují v průměru do 6.75 minut. Míra otevření našich transakčních e-mailů dosahuje více jak 75%.
Pomalu rosteme a čísla zde mohou být větší, i tak jsme přesvědčeni přidané hodnotě jak pro Vás jako budoucího inzerenta, pro naše uživatele, tak i pro nás.
S touto službou teprve začínnáme a proto pro první zájemce nabízíme zaváděcí cenu i podmínky. Zároveň také mnohem vyšší dosah!
Co nabízíme:
  • zveřejnění Vaší firmy v sekci VIP
  • samostatná stránka s detailní nabídkou až 5 zvýhodněných služeb
  • zveřejnění Vaší nabídky přímo v mobilní aplikaci e-Účto v sekci VIP
  • možnost pernamentního zveřejnění článku o Vaší firmě s aktivním odkazem na Vaše webové stránky včetně kontaktu, který napíšeme za Vás formou rozhovoru na webu e-Účto na stránkách www.ejednatel.cz
  • zveřejnění článku na sociálních sítích našich projektů
  • do měsíce po aktivaci balíčku Vás budeme po dobu předplatného zmiňovat i v našich transakčních e-mailech, kterých pošleme měsíčně přes 100 000. Poměr zobrazení je rozdělen mezi inzerenty balíčku e-Účto+. Pokud například bude 10 inzerentů s balíčkem e-Účto+, budete uvedeni v každé 10. e-mailové zprávě. Mezi transakční e-mailové zprávy patří (pohyby na bankovních účtech, pohyby v evidenci dokladů, upozornění na přijetí plateb, upozornění na nové zprávy). Seznam inzerentů je veřejný a je uveden na stránce zvýhodněných služeb.
  • PPC kampaň podporující Vaši nabídku v hodnotě 1000 Kč
Tento marketingový balíček je vhodný, pokud máte co nabídnout podnikatelům ve spojitosti s podnikáním. Není vhodný pro služby typu masáže, kadeřnictví nebo stavebnictví..
Pokud Vás nabídka zaujala, mrkněte na více detailů vč. kontaktů zde: http://www.eucto.cz/lnk-95803c8ee3
25 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 6. 10. 2007
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více