Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledám samostatnou účetní – doklady online

Hledám samostatnou účetní pro společnost s.r.o. pro vedení podvojného účetnictví + vedení mezd (jen odměna jednatele, DPP, DPČ).
Průměrný měsíční počet dokladů: přijaté faktury 80, vydané faktury 400-900 (vyšší počet jen 3 měsíce v roce), 15 pokladních dokladů, 500-1000 bankovních pohybů, 25 interních dokladů.
Jedná se o část ručně vystavených dokladů (do 10) + o dva e-shopy, které mějí dvě (různé) platební brány, více bankovních účtů, kde probíhá příjem dobírek.
Jedná se mi o to, aby váš způsob práce byl co nejvíce automatizovaný, např. nastavení procesů pro automatické párování plateb přijatý v bankovnictví či přes platební bránu. Automatizovat lze takto asi 95% vydaných faktur, zbytek se musí třídit a dohledávat ručně.
Všechny doklady budu nahrávat do nějakého cloudu, nebo posílat na vaši poštu v XML či PDF souborech, tak, aby to šlo co nejlépe zpracovat.
Vzhledem k tomu, že jsem zde uvedl všechny důležité informace, ve vaší zprávě očekávám vaši cenovou kalkulaci a kontakt na vás. Nabídku přijmu od firmy, tak případně od OSVČ či také na DPP/DPČ, pokud bude spolupráce podložena plánem B - vaší náhradou v případě vaší absence a 100% zárukou plynutí škody za vámi v případě vašeho případného pochybení.
33 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 17. 2. 2012
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Honza Šír (10 hodnocení)
12. 11. 2021

Vše probíhalo v pohodě, reakce klienta byla vždy okamžitá. Nakonec se vše povedlo jak bylo potřeba a budu se těšit na případnou další spolupráci.

ikona hodnoceni
od Petr Kývala (45 hodnocení)
25. 6. 2020
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.

Další poptávky Více