Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Redaktor pro tématické magazíny: 5 míst

(k 16. 06. 2021 aktuální, zbývají 2 místa) Zdravím,
tak tu máme další rozšiřování redakce s nástupem ihned: potřebuji cca 5 až 8 lidí na psaní článků o rozsahu 1,2 až 1,5 NS (někdy možno delší, dle tématu).
Napsané články vkládáš do administrace WordPressu a doplňuješ o obrázky (máme i placenou fotobanku)m přiřazuješ kategorii, štítky apod.
Témata: zdravý životní styl, stravování, zahrada a dům, zahradničení (odbornější magazín), automotive (příběhy, události i pár technických), kreativní tvorba, volný čas, recepty
Zadávání práce: v naprosté většině případů dostaneš zadání s cca týdenním předstihem, takže můžeš pracovat svým tempem. Jestli napíšeš vše najednou, nebo si to rozložíš, nechám na tobě. Důležité je, abys odevzdal nejpozději v zadaný termín. Zadávání práce i její evidence probíhá přes Google tabulky (Google Spreadsheets) a pro sdílení podkladů je potřeba Gmail.
Komunikace: většinu toho řešíme na Telegramu (funguje i na PC) ve společné skupině, tak by bylo fajn, kdyby ses připojil/a k ostatním.
Stačí, pokud zvládneš cca 50 článků měsíčně, ale psát můžeš i více, jak se domluvíme. Nejde o prázdný opis zdroje, ani o překlady Googlem – takové texty odmítneme.
Odměna vychází na 70 Kč / NS, a když budeš svou práci dělat dobře a dodržovat termíny, rádi přidáme. Zejména to včasné plnění je prioritní. Kdo má zájem, může psát i lépe honorované PR články (pouze text, bez obrázků a vkládání do WP).
Spolupráce na IČO (preferujeme) nebo DPP.
Hlásit se mohou i začátečníci s citem pro češtinu (třeba studenti SŠ a VŠ). Že nejsi úplný češtinářský virtuóz nevadí, dohled nad tebou budou držet korektoři, kteří případné nedostatky vychytají (měl/a by ses ovšem zlepšovat a naflákat to).
Kontakt: pište prosím rovnou na email textukontrola@gmail.com, krátce se představte a hodťe životopis + ukázky práce. Nemáte-li, zpracujte mi text do 1,5 NS na téma: Jak pečovat o truhlíkové květiny
Děkuji všem, LA
PS: Pokud jsem v minulosti na někoho zapomněl s odpovědí, aniž bychom se (ne)domluvili, tak se omlouvám a připomeňte se mi, prosím.
22 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 22. 5. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od AlfaBetWeb (3 hodnocení)
2. 6. 2022

Rychlá platba, skvělá komunikace. Doporučuji všem

Další poptávky Více