Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Kuchynskatechnika.cz – výdělečný dropshipping

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 24. 5. 2021
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
E-shop Kuchynskatechnika.cz funguje na bázi dropshippingu, kdy je napojen na velkosklad do Německa. Nemáte tu téměř žádnou konkurenci, neboť odpadkové koše dané značky nabízíte pouze vy a ještě jeden menší eshop.
Za posledních 365 dní má eshop obrat :1 397 181 Kč. (od ledna do května 2021 - 600 000 Kč) Marže u produktů je 30-50%.
E-shop má obrovský potenciál, před půl rokem jsme investovali do reklamy a zvýšili tak obrat o 80% a návštěvnost o 86%! Chtěli jsme oslovit studia v ČR na výstavu košů, zásuvek atd. bohužel Covid to překazil, snad to povolí, ve velkoobchodním prodeji vidíme velký potenciál.
Jak to celé funguje? Přepošlete objednávku do Německa, tam účetní vystaví fakturu a expeduje. Protože bylo poštovné velice nákladné od změn cenotvorby DHL jsme se rozhodli pro vlastního dopravce, který provádí svoz dle potřeby 1-2x týdne a vozí přímo do depa WE DO a druhý den většinou doručeno. Dalo to práci sehnat někoho spolehlivého, i to je již vyřešeno.
Je důležité, abyste uměli alespoň základy němčiny pro komunikaci s protistranou, či uměli dobře používat překladač, jako my :))
Potenciál je i v Amazonu ,kde jsme měli za týden třeba 9 objednávek, vysokou marži, obrat přes 1300 eur za měsíc, ale pak Amazon zablokoval účet a chtěl doložit nesmyslné důkazy o pravosti a nestačí ani ověřené podpisy atd., kdo má Amazon účet ví, že se to děje téměř každému, ale až se to odblokuje, další potenciál v obchodu do Francie, Německo, Dánska či Anglie je obrovský. Na e-shop potřebujete max 2 hodiny každý den + extra čas, když se něco pokazí, jako všude...
Zapracovali jsme i na jménu na FB a instagramu, kde hodně frčí naše videa, které mají tisíce shlédnutí, mohu vysvětlit jak na taková čísla a zdarma! Facebook sleduje přes 1000 lidí, ale dosahy i 32 000 oslovených lidí na příspěvku.
Instagram : 500 sledujících
Získali jsme také Ověřeno zákazníky, kde máme za posledních 90 dní 100% hodnocení, nastavili jsme informační emaily, které nabádají lidi k vyplnění atd. vše ukážu.
E-shop je nejlépe pro někoho technicky a technologicky zdatného, někoho kdo třeba vlastní stavebniny, designér, truhlář a podobně. Je to opravdu úžasný nástroj s potenciálem a na jednu stranu se mi to prodávat absolutně nechce.
Součástí prodeje je:
Pokud máte nějaké dotazy, neváhejte se na mě obrátit.
O ceně je vždycky možné se domluvit rozumně.
Chci předat do rukou někoho, kdo e-shop pozvedne na další level. Na prodej nespěchám. Rád zaučím, nebo se osobně sejdu, abych vše ukázal. Doporučuji však předat eshop někomu zkušenému, kdo se v odvětví stavebnictví, či IT dlouhodobě pohybuje.
Důvod nabídky
E-shop jsem si pořídil po dostudování, avšak nyní začíná nová životní etapa a jsem nucen e-shop prodat. Jednoduše řečeno - služební poměr, nesmím podnikat.
37 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 2. 5. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E