Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Kritika webu pro interaktivní karetní hru

LANGEO s.r.o.
verified
rating uzivatele
(19 hodnocení)
20. 5. 2021 20:40:52
Ahoj, připravujeme crowdfounding kampaň na hru Kamtam (www.kamtam.cz). Jak se vám líbí web hry? Je pro vás zřejmé, co vám hra nabízí a jak se zhruba hraje?
Web je zatím hodně pomalý, tak se omlouvám, to budeme ještě ladit.
20. 5. 2021 20:40:52
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-webu-pro-interaktivni-karetni-hru/#reply1484491
Genetic
verified
rating uzivatele
(18 hodnocení)
21. 5. 2021 00:43:53
Ahoj, v první řadě držím palce v crowdfoundingu, za projektem je vidět nadšení a hromada práce.
Pokud jde o web, podle mě je klíčové prodat princip hry už v hlavičce. Lidé nečtou, nechtějí přemýšlet, darují vám pouze pár sekund. Trvalo mi dlouho (desítky sekund) pochopit, jak hra vůbec funguje. Nejdříve jsem si myslel, že to bude něco jako Pokémon GO, pak mi to připomnělo aktuálně populární FB kamínky a vše mi docvaklo až v momentě, kdy jsem níže na stránce zahlédl mobil s Nápovědou a následně si to spojil s tím, co jsem viděl u vás na FB.
Za mě by bylo ideální vidět hned nahoře třeba mamku, jak schovává někde v parku kartičku a o kousek dál na stejném obrázku dítě, jak ji s mobilem hledá. Klidně udělat animované. Doporučuji se v tomhle inspirovat vizuály nejoblíbenějších deskových/rodinných her, kde je hned vidět, o co jde.
Web na mě zároveň působí tak, že víc prodává kartičky než hru samotnou. V copy se komunikují „interaktivní kartičky“, ale se mnou to nic nedělá - 0 emoce. Nahoře vidím balíček. Kdybyste prodávali hru nebo benefity hraní (nevím, třeba rozvoj dětí a jejich kreativity, společný čas strávený v přírodě, whatever...), slyším na to lépe. K různým kartičkám mají rodiče často averzi, mají je sbírat v Albertovi a Tescu, doma se jim válí hokejové kartičky, kartičky autíček, Mimoňů... ale hra přináší smích, zážitky.
Věřím, že kampaň může být úspěšná, grafika kartiček je super, princip hry taky, ale určitě doporučuji nad prezentací ještě zapřemýšlet. Mám zkušenosti s propagací a crowdfoundingem dětské ilustrované knihy/audiopohádek, tak se dyžtak neváhej ozvat do SZ.
21. 5. 2021 00:43:53
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-webu-pro-interaktivni-karetni-hru/#reply1484490
LANGEO s.r.o.
verified
rating uzivatele
(19 hodnocení)
21. 5. 2021 09:22:28
Genetic: vlastně se vším souhlasím, na copywriting se musíme trochu více zaměřit. Vysvětlení hry bude trochu jednodušší ve chvíli, kdy budeme mít krátké prezentační video. To je v plánu. Napíšu SZ.
21. 5. 2021 09:22:28
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-webu-pro-interaktivni-karetni-hru/#reply1484489
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit