Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prestashop – vytvoření modulu slevy pro rozbalené zboží

Řeším rozbalené či vrácené zboží na eshopu, jak ho co nejjednodušeji a nejrychleji nabízet se slevou zákazníkům. Nebráním se různým řešením. V současnosti to řeším vytvářením dalších karet produktů a je to velmi zdlouhavá a komplikovaná práce. Pokud máte zkušenosti či modul pro alespoň částečné řešení, tak také můžu zkusit.
Napadlo mě dvě možnosti vytvoření modulu:
1) Buď zrcadlit do speciální katergorie (napří. výprodej)/rozbaleno) daný produkt či jen jeho kombinace do doby než se prodá určité množství(které bych zadal), které je právě rozbaleno či je třeba vyprodat. Toto by bylo ideální, kde by bylo vhodné, aby u toho zrcadléného produktu bylo někde buď v kódu produktu či názvu napsáno, že se jedná o zboží v akci a aby někde na stránce produktu bylo vidět kolik ještě zboží v té slevě je.
2) Nebo další varianta- kde bych nastavil v nějakém modulu -množství produktu nebo jedné kombinace produktu, které bude zlevněno. Po prodání daného množství by se se sleva automaticky zrušila. Zde by bylo také ideální aby bylo někde buď v kódu produktu či názvu napsáno, že se jedná o zboží v akci a aby někde na stránce produktu bylo vidět kolik ještě zboží v té slevě je.
Prosím o cenové nabídky na email:bil.milda@email.cz
35 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 24. 3. 2014
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Ing. Martin Rašovský (22 hodnocení)
23. 7. 2019

Rychlá komunikace, rychlá platba, doporučuji

Další poptávky Více