Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej portfolia

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 10. 5. 2021
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Tak nějak mi teďka končí pohoda, kterou jsem měl ve fabrikách nebo když jsem byl osvc na hlavní činnost a díky rozvolňování se vracím do oboru kuchaře kterému se chci teď naplno věnovat. Budu teď zaměstnán v zahraničí a směny budou klasicky v gastru 12-14 hodin takže teď chci co nejméně věcí z mého online světa na který teď nebude čas ani chuť v pracovním nasazení.
1. Eshop zarivebile.cz bude k prodeji okolo 20. května, teď k nemu mám ještě závazky. Nikdy na něj nebyl čas a hlavně finance na rozjetí, když jsem měl zapnutý reklamy od googlu (nastavoval jsem já neznalec) nějaké objednávky chodily. Eshop je napojený na dropshipping z aliexpressu, marže je nastavena na 200%. Na instagramu a facebooku, kde má největší potenciál za peníze nikdy nepropagovaný
2. Sars-cov.cz web o covidu, má organickou návštěvnost pár stovek měsíčně. Nejlepší zdroj návštěvnosti byla naše fb stránka. Pri přidávání 2 článků denně byla návštěvnost za cca 3 týdny okolo 14 tisíc. Na web jsem dal pouze affiliate bannery, kde byla největší provize, více jsem nezkoušel. Při koupi webu můžeme domluvit spolupráci, že by nový majitel mohl sdílet na naší stránce www.tojepsycho.cz a udržovat si měsíční návštěvnost 20-30 tisíc při přidávání 3-5 článků denně. Bude jen na něm najít vhodný způsob, jak by web vydělával pri takové návštěvnosti. Doména sars-cov.com se prodává za cca 140 000 Kč
3. Solitaireplay.online podařilo se mi získat tuto skvělou doménu. MOz rank 5/10 Page authotity 50/100 domain raiting 27. Na webu je tematická hra, bez propagace je návštěvnost 100-200 lidí denně.
V případě otázek se ptejte. Mám nějakou představu za kolik jaký web prodat, ale můžete poslat Vaší nabídku. Při odběru všech webů najednou jsem ochotný nechat za fakt rozumnou cenu teď na to čas nebude a nechci to nechat chátrat.
26 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
42 hodnocení
členem od 12. 6. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Pepa (57 hodnocení)
11. 5. 2023

Vše OK. Doporučuji.

ikona hodnoceni
od ariel.pereggini (2 hodnocení)
3. 11. 2022
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.
ikona hodnoceni
od ubety (1 hodnocení)
27. 4. 2022

Vše na výbornou.

Další nabídky Více