Zadejte hledaný výraz...

Stránky zdarma bez znalosti programování

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 8. 5. 2021
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Chcete stránky naprosto ZDARMA a neumíte programovat? Pak je tu pro Vás projekt Levne-webovky.cz. Tento projekt je určen právě zvídavým lidem co chtějí tvořit nebo mají zájem o vytvoření webu za pár minut.
Co jsou levne-webovky.cz?
jsou online nástroj pro tvorbu webových stránek založený na blokovém WYSIWYG editoru (What You See Is What You Get), ve kterém se pracuje principem drag&drop (chyť a pusť) přesouvání a vkládání prvků. Jedná se vlastně o nástroj, se kterým by měl své vlastní webové stránky dokázat vytvořit úplně každý. A to bez znalosti programovacích jazyků.
33849
Pro koho je služba určena?
Editor pro tvorbu webových stránek je pro každého, kdo potřebuje rychle vytvořit hezký osobní nebo firemní web. S tímto editorem to nejen zvládnete, ale může do svých stránek jednoduše vkládat další prvky jako jsou obrázky, nadpisy, textové bloky, prezentace, ceníky, galerie, videa a spousty dalších modulů. Pomocí stránky levne-webovky.cz můžete snadno vytvořit web například pro malé firmy, živnostníky, řemeslníky, kreativce nebo třeba i restaurace. Oboru ani způsobu využití se meze nekladnou. Webovou stránku by měl s touto službou dokázat vytvořit skutečně téměř každý. V editoru vám nebude chybět nic, co je důležité pro vytvoření kvalitní webové stránky.
Spousty krásných šablon
V editoru je zatím 15 profesionálně vypadajících šablon a rychle budou přibývat další. Z tohoto počtu sestavíte jakoukoliv stránku, která Vás napadne. Šablony jsou plně responzivní a budou Vám tak fungovat jak na počítači, tak i na mobilu či tabletu.
Ceník
A to nejlepší na závěr, služba je naprosto ZDARMA.
Proto neváhejte a vytvořte si stránky pomocí služby levne-webovky.cz
32 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
60 hodnocení
členem od 6. 4. 2007
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Miroslav Nosek (12 hodnocení)
21. 6. 2022

Maximálna spokojnosť. Obchod prebehol rýchlo a navyše zadarmo migrácia na moje VPS

ikona hodnoceni
od mirekhavlicek (1 hodnocení)
6. 1. 2021
ikona

Děkuji za rychlý obchod.

ikona hodnoceni
od JirHol (9 hodnocení)
20. 11. 2020

Další nabídky Více