Zadejte hledaný výraz...

Tvorba designu, tisk vizitek, katalogu, letáků, plakátů a webů

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 8. 5. 2021
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Jsme malá tiskárna s letitou zkušeností v oblasti polygrafie.
Připravíme Vám loga, logo manuály, plakáty, letáky, vizitky, katalogy, návody. Grafika nám není vůbec cizí.
Vytiskneme Vám vizitky za korunu, plakáty, letáky, katalogy, brožury, fotografie, pozvánky, pexeso, vouchery, vstupenky, visačky, samolepky za korunu s vlastním tvarem (výřezem) a štítky. Máme vlastní tiskárnu, nové moderní stroje a vybavení pro zpracování tisku, tiskneme sami, nabízíme i expresní tisk, pokud na své tiskoviny spěcháte.
Jednoduchá objednávka tiskovin on-line s možnou platbou online, případně poslání na dobírku.
V rámci komplexních služeb jsme schopni nabídnout nový vzhled Vašich webovek, správu webových stránek, úpravy fotografií zboží a služeb, připravit texty k prodeji daného zboží, uvést tyto informace na Vašem webu. Stejně tak Vám můžeme spravovat sociální sítě, facebook, twitter, instagram, přidávat nové zprávy, fotografie, zboží, akce a tvořit účinné soutěže.
Programujeme v PHP, HTML, CSS, databáze MySQL, takže je možné se domluvit i na menším vlastním projektu, vytvořit objednávkový systém, interní systém pro objednávky a evidenci zakázek, pomůžeme rozchodit e-shop nebo firemní web. K práci nepoužíváme Wordpress, Joomlu, Quick cart a podobné zdarma projekty. Neříkáme, že jsou špatné, ale jednou se může stát, ale dle našich zkušeností se často stává, že zákazník bude chtít něco změnit a v těchto systémech prostě nelze vše upravit dle svého přání. Pak shání programátora a stojí to i 5x tolik než s nějakým jiným systémem.
Zvládneme i PPC reklamní kampaně, reklamní kampaň budeme spravovat spolu, o každém kroku, ceně reklamy a kliku budete vědět dopředu, nikoliv, že svěříte reklamní společnosti reklamní balík a ta Vám vymyslí reklamní kampaň, ve které utratíte velký balík peněz.
Cenovou nabídku Vám vytvoříme.
Kontakt:
www.PPtisk.cz
Hlučínská 639
747 22 Dolní Benešov
Petr Latoň
U Naplatek 378, 747 33 Oldřišov
tel.: +420 608 852 389
e-mail: info@pptisk.cz
46 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 6. 2. 2021
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více