Zadejte hledaný výraz...

Prodej profi zahraničního projektu zaměřeného na hosting BestHostAdvisor.com

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 6. 5. 2021
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Před rokem jsem koupil projekt https://besthostadvisor.com/ za 16 400 USD (tehdy něco přes 400 000 Kč). Bohužel na tento web nemám vůbec čas a během toho roku co ho vlastním, jsem se k němu ještě ani nedostal. Nerad bych ho nechal umřít a proto jsem se ho rozhodl nakonec prodat.
Jedná se především o hostingový porovnávač. Zákazník si přečte recenzi, proklikne se na web hostingu a když si hosting zakoupí, vy dostanete provizi. Provize jsou cca od 50 USD až do 200 USD za jedinou objednávku.
Web momentálně nic nevydělává, nedostal jsem se ještě ani k registraci affiliate programů a nastavení affiliate odkazů, web tedy prodávám tak jak jsem ho před rokem koupil.
Web běží na Wordpressu na unikátní šabloně, která byla vytvořena přímo pro tento web. Celý web je velmi profesionálně udělaný. K webu byly naprogramovány také tyto nástroje:
Is This Website Down? Check Website Status (Quick & Easy)
Who Is Hosting This Site? Get Insights In Seconds (Free Tool)
Uptime Calculator (SLA). What Is 99.9% Uptime Mean?
Dále web obsahuje i uptime monitor, který sleduje uptime všech významných hostingů:
https://uptime.besthostadvisor.com/
Do webu bylo investováno celkem 25 174 USD (ještě předtím než jsem ho koupil), především do tvorby zpětných odkazů, vývoje webu a do tvorby velmi kvalitního obsahu, viz třeba tato infografika https://besthostadvisor.com/blog/digitalocean-infographic/
K webu byly zakoupeny dvě kvalitní expirované domény, na kterých běžel podobný projekt. Domény jsou přesměrované na relevantní stránky webu. Např. doména www.hostingcoupons.org byla zakoupena za 1 000 USD.
Do budoucna je možné přidat i další jiné recenze kromě hostingů, jako např. recenze VPN (opět velmi vysoké provize), recenze šablon nebo pluginů, které mají affilite programy.
Veškeré podklady pro web jsou uloženy na Google disku, vše od analýz konkurence, detailních požadavků na copywritery až po plán budoucího obsahu. Cely projekt je velmi profesionálně připraven.
Pro více informací zde zasílám prezentaci projektu: https://docs.google.com/document/d/1j8jKRCc-tFSzZ_68gikRFk2Tt3wXCzQ8QVSTimvGmyE/
Současné náklady na provoz:
• Domény cca 900 Kč / ročně
• Hosting cca 1300 Kč / měsíčně
• Uptimerobot cca 1800 Kč / ročně
• G Suite Basic cca 2000 Kč / ročně
Web je vhodný pro někoho kdo má zkušenosti s affiliate marketingem a ideálně se s jím už živí. Pro někoho, kdo bude mít na web dostatek času a financí na budoucí rozvoj. Je třeba dále investovat do budování odkazů a tvorby nového obsahu.
S prodejem nespěchám, pokud se neprodá zde, nabídnu ho v zahraničí. Prosím pouze o příhozy vážných zájemců, kteří dokážou zaplatit do 3 dnů po ukončení aukce. Jsem plátce DPH, k výsledné částce bude připočteno DPH. Piště pokud máte dotazy a děkuji za nabídky.
Návštěvnost:
33836
Google disk:
33837
Ahrefs:
33838
Kupní cena:
33839
29 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
28 hodnocení
členem od 20. 10. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E