Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledám společníka – němčina nutností, potenciál zajímavý

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 5. 5. 2021
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Do mladé, sotva rozjeté společnosti hledám společníka. Šikovného člověka, který chce stát u zrodu zajímavého projektu. Kolegu hladového po úspěchu a penězích. Společnost se zabývá zprostředkováním zakázek na německém trhu přímo českým dodavatelům (živnostníkům a firmám). Naším úkolem je pomáhat českým podnikatelům prorazit na Německém trhu (tzn. překlady, děláme za ně administrativu, řešíme smlouvy a fakturaci, pomáháme při komunikaci s úřady a firmami, při hledání ubytování, aj.) 

Již máme vybudované portfolio uchazečů a klientů, kteří na nás spoléhají. Zároveň máme k dispozici německého obchodního partnera, který se zabývá vyhledáváním vhodných zakázek v DE - a právě toto bude tvůj úkol - KOMUNIKACE v německém jazyce s naším obchodním partnerem, který ti bude zasílat vhodné zakázky. Nejedná se o žádné navolávání potenciálních klientů (cold calling), ani žádné vyhledávání na internetu a oslovování, apod... Čistě a pouze komunikace s partnerem, případně zavolání na ubytování a domluvení termínu.

Můžeš být student, zaměstnanec, pracovat na směny, bydlet v Horní Dolní nebo v Berlíně...
Jediné co musíš umět, je domluvit se německy. Zároveň mít chuť něco vybudovat a podílet se na tom společně. Představuji si člověka, co opravdu tu němčinu zvládá na úrovni rodilého mluvčího, případně level C1/C2. Například překladatele, člověka co má rodinu původem z DE, aj..
Pokud se nám to povede, můžeme se domluvit na společném fungování a případné další strategii firmy včetně tvého podílu..
Za to nabízím provize 30% z každého obchodu - potenciál je obrovský!! 

- Spolupráce na ŽL (fakturace), případně na smlouvu
28 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 1. 2. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více