Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Nevyhodim.cz – PRODEJ UNIKÁTNÍHO, INZERTNÍHO WEBU A MOBILNÍ APLIKACE PRO IOS A ANDROID

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 2. 5. 2021
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
nabízím k prodeji unikátní inzertní web a mobilní aplikaci: https://www.nevyhodim.cz, kde mnou návštěvníci libovolně vkládat nabízené, nebo poptávané zboží, či služby.
Web i mobilní aplikace byly od začátku navržené na míru a jsou plně responzivní s běžným desktopovým i mobilním zařízením. Mobilní aplikaci je možné bezplatně stahovat na AppStore a Google Play.
Výhodou oproti konkurenci je propracovaný, rychlý a efektivní systém vkládání inzerátů přes PC i mobilní aplikaci. Osoba nabízející zboží / služby může i po vložení inzeráty pohodlně upravovat, včetně fotek. Vkládání inzerátů značně usnadňuje i velké množství již vložených "štítků". 
Naopak zákazník vyhledávající jemu vhodný produkt, nebo službu může přehled nabízeného filtrovat, podle ceny, lokality, PSČ, stáří inzerátu, nebo si nastavit "hlídacího psa" na hledané. V rámci mobilní aplikace je možné spustit upozorňující notifikace na nové inzeráty o které má uživatel zájem.
Komunitní server a app pro online inzerci je připravený okamžitě generovat zisk svému novému majiteli přes možnosti umístění velkého množství různých typů reklam (affiliate bannery, Sklik, Google Ads atp...), zpoplatnění vkládaných inzerátů ("topování"). Svým charakterem poskytovaných služeb je možné nabízet i uživatelům služby, podporující vkládání inzerátů.  
Sociální sítě mají ke dnešnímu dni 3694 sledujících, což jsou lidé se kterými je možné začít hnedka pracovat. 
Převedení skupiny na Facebookuhttps://www.facebook.com/nevyhodim.czInstagramuhttps://www.instagram.com/nevyhodim.cz/  je samozřejmostí a zahrnuto v prodejní ceně.
Součástí prodeje tohoto prodeje jsou i podobné domény:
  • nevihodim.cz
  • nevyhodi.cz
  • nevyhodime.cz
  • nevýhod.cz
  • nevyhodim.sk - doména s unikátním potenciálem provozování i na Slovensku.
  • fajninzerce.cz – v ceně i tato zajímavá doména.
Pro úplnost informací uvádím, že webová prezentace nevyhodim.cz je spuštěná od začátku roku 2018, s celkovou návštěvností osob: 78000. Mobilní aplikaci z podzimu 2019 si ke dnešnímu dni stáhlo a využívá v AppStore 1600 a Google Play 12108 uživatelů.
Aktuální inzeráty jsou reálné a databáze uživatelů skutečná! V tuto chvíli není web a app jakkoliv prezentován a inzerován.
27 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 15. 1. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E