Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Account manager/ka v digitální agentuře

Láká Vás práce v online marketingu, kde budete obklopen/a profesionály ve svém oboru? Nejsou vám cizí pojmy jako SEO, PPC, CRO, e-mailing či zbožové vyhledávače a rád/a byste se v nich zdokonalil/a? Chcete pracovat s těmi nejmodernějšími nástroji, řídit si čas dle svých možností a podílet se na zajímavých projektech s ještě zajímavějšími klienty? Pak neváhejte a přidejte se k nám – aktuálně máme jednu židli volnou.
Co byste o nás měl/a vědět:
Už od roku 2008 se pohybujeme na poli on-line marketingu a za ty roky zkušeností můžeme říci, že jsme opravdoví specialisté. Věnujeme se nejen SEO a PPC, ale poskytujeme komplexní internetový marketing, kam patří i audit, nastavení a správa zbožových vyhledávačů, optimalizace konverzního poměru webu/e-shopu či tvorba webů včetně jejich obsahu. A hravě si poradíme i s internetovým marketingem do zahraničí. V našem týmu složeném ze skutečných profesionálů najdete PPC konzultanty, CRO/UX konzultanty, PR manažery, social media manažery, specialisty na e-mailing, SEO konzultanty, linkbuildery i copywritery.
Naším prvořadým cílem je zvýšit zisk našich klientů. Zapomeňte proto na složité a předražené analýzy – u nás se jede na reálné obchodní výsledky. Vytváříme strategie, které fungují, a děláme pro naše klienty maximum. I proto se na nás obracejí nejrůznější e-shopy a firmy, a to od těch malých a začínajících, až po rozjeté giganty. Přidáte-li se k nám, čekají na Vás klienti ze společností jako Nestlé, VUT, Dr. Oetker, PPF, Adidas či Skřivánek.
Co Vás u nás čeká?
• Každodenní náplní Vaší práce bude příprava a realizace nabídek pro nové klienty.
• Starat se budete i o naše stávající lokální a zahraniční klienty, kterým budete pomáhat rozvíjet jejich byznys. Budete vytvářet strategické návrhy, které budou směřovat k rozvoji jejich aktivit.
• Se všemi klienty budete aktivně komunikovat, zasílat jim reporting a informovat je o tom, jak jejich projekt nabírá na obrátkách.
• Svěříme Vám tým konzultantů, kterému budete šéfovat, ale pro který budete také skvělým parťákem a osobou, na kterou se mohou kdykoliv s čímkoliv obrátit.
• Budete styčnou osobou, která hlídá dodržování termínů a kvalitu práce – Vaši hlavu nechceme, ale za odevzdanou práci byste měl/a dát ruku do ohně.¨
Co od Vás očekáváme?
• Hledáme někoho, pro koho není internetový marketing jen definicí, kterou si přečetl na Wikipedii. Bez předchozí zkušenosti s prací v reklamní či digitální agentuře po dobu alespoň 1 roku to u nás neklapne.
• Je třeba, abyste se orientoval/a v různých oblastech online marketingu (SEO, PPC, sociální sítě, e-mailing, zbožové vyhledávače), protože přesně v těchto vodách u nás budete plavat.
• Nemáme prostor na to, abychom Vás vodili za ručičku a popostrkovali Vás do každé akce. Samostatnost a houževnatost jsou proto nezbytností, stejně jako tah na branku.
• Potřebujeme také, abyste se nebál/a komunikovat, a to jak osobně, tak po telefonu. U nás upotřebíte i angličtinu, kterou byste měl/a ovládat alespoň na úrovni B1.
• Stejně tak očekáváme, že jakožto manažer/ka se ke své práci postavíte opravdu zodpovědně a budete vystupovat jako opravdový profesionál.
• Nesmí Vám chybět týmový duch a nadšení do práce. S ostatními členy týmu musíte vycházet stůj co stůj. U nás jsou všichni na jedné lodi, jejímž jediným cílem je dosažení výsledků a spokojenosti klientů.
• Takovou samozřejmost, že po Vás budeme chtít dodržovat termíny, snad není potřeba ani zmiňovat...
Co Vám nabídneme za dobře odvedenou práci?
• Kromě zajímavé práce se zajímavými klienty nabízíme i zajímavé finanční ohodnocení, které se odvíjí od Vašich zkušeností.
• U nás nemáme píchačky a nikdo po Vás nebude chtít, abyste byl/a v přesný čas na značkách. Svůj čas si uzpůsobíte flexibilně dle svých možností.
• K práci Vám poskytneme skvělé zázemí. Budete pracovat s těmi nejmodernějšími nástroji a aplikacemi a dostanete od nás mobil a notebook.
• Zajistíme Vám také pravidelná školení, abyste neustále rostl/a a rozvíjel/a své znalosti.
• Umožníme Vám taky občas pracovat z domova na home office. A když se zrovna nebudete cítit nejlépe, nemusíte hned čerpat dovolenou nebo běžet k lékaři – u nás máte nárok na sick days.
• Za skvěle odvedenou práci pro Vás máme připraveny i další bonusy, o kterých Vám rádi řekneme osobně.
Kdy můžete obsadit nabízenou židli?
Dveře jsou Vám otevřené okamžitě, ale chápeme, že ne vždy jde přeskočit raz dva. Když nás zaujmete, rádi si na Vás počkáme.
Tak neváhejte a dejte nám o sobě vědět.
Kanceláře: Brno, Královo pole
www.ppcprofits.cz
32 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
20 hodnocení
členem od 3. 5. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od SoNNy (22 hodnocení)
5. 3. 2015

Vše v pořádku. Doporučuji všem

ikona hodnoceni
od LukasP (38 hodnocení)
17. 2. 2015

Rychlá komunikace, bezproblémová platba

ikona hodnoceni
od Petr Pokorný (190 hodnocení)
3. 2. 2015

Vše OK, rychlá platba a skvělá spolupráce. Doporučuji

Další poptávky Více