Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Pravidelné psaní článků v oblasti erotiky a erotických masáží – v ČJ i AJ

K webové prezentaci salonu, který se zaměřuje na poskytování erotických masáží hledáme textaře, který by nám byl schopen pravidelně vytvářet kreativní články s přidanou hodnotou. 
Pojetí a témata těchto článků bychom nechali na vaší představivosti a nemusí se jednat výhradně o články na téma erotických masáží ale též jiná zajímavá témata v oblasti erotiky, které dokážou oslovit uživatele. Cílovou skupinou těchto uživatelů jsou nezadaní muži, kteří v Praze žijí nebo zde dojíždějí za prací. Dále pak také turisté. 
Představa o rozsahu jednoho článku je přibližně jedna normostrana. Články bychom chtěli krátké ale poutavé. Domníváme se totiž, že na daný web uživatelé nebudou chodit za účelem dlouhého čtení. Vytvořit bychom takto chtěli pravidelně jeden článek týdně. Ideálně jej rovnou také vložit a naformátovat v administraci webu přes WordPress a uložit jako koncept. My si poté již pouze koncept převedeme na publikovanou stránku (můžeme ukázat přes skype, jak v admininu pracovat, je to snadné). 
Čánky budou zveřejněny na webu zmíněného salonu s erotickými masážemi a to v sekci novinky: https://www.masaze-infinity.cz/
Podmínkou je, aby každý článek byl vždy dodán v České i Anglické verzi. Nechceme totiž překlad do AJ zadávat dalšímu externistovi ale mít vše od jednoho zhotovitele. Znalost Angličtiny a schopnost dodat články v AJ verzi je proto podmínkou. 
Krom pravidelné tvorby článků bychom chtěli vytvářet ještě další texty. Jedná se o druhou a neveřejnou částí této poptávky a popsali bychom jí vybraným zájemcům. 
Do zprávy bych vás požádal o uvedení: 
- kontaktních údajů
-  ceny za jeden vytvořený článek v České i Anglické verzi v délce jedné normostrany
-  krátký popis zkušeností s psaním a úroveň Angličtiny. 
Napsat můžete buď zprávu zde na WT nebo na mail: inzerce@masaze-infinity.cz
53 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 24. 3. 2021
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více