Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Twittext.com – publikační systém pro uživatele Twitteru

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 21. 4. 2021
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím k prodeji publikační systém Twittext pro uživatele Twitteru. Služba pro ty, kteří se chtějí rozepsat trochu více, než je max. povolených 280 znaků tweetu, tak aby měli možnost toto jednoduše řešit (žádné složité registrace, jen pár kliknutí (konkrétně 3 kliknutí) a máte publikovaný text na webu). Do textu lze vkládat obrázky, videa a tweety. Systém za uživatele sám netweetuje, takže odkaz na článek musít vložit k sobě na Twitter ručně (pomocí tlačítka se jim zkopíruje do schránky). V budoucnu lze rozšířit o větší integraci s Twitterem (např. ono automatické publikování tweetu s odkazem na text, naplánování času publikace apod.)
Uživatel získá svůj veřejný profil s jeho texty (např. https://twittext.com/@JohanSeidel) a dále po přihlášení vidí chronologicky seřazené texty od lidí, které sleduje na Twitteru (pokud nějaký text publikovali, což zatím moc ne), takže by uživatel měl mít tendenci, ikdyž sám nepíše, tak se občas přihlásit a podívat co nové kdo napsal. V budoucnu lze udělat třeba nějaký frontend, kde budou nové texty, pomocí AI např. automaticky otagovat apod. Systém nyní sám rozpozná v jakém je daný text jazyce a podle toho nastaví správný lang stránky.
Součástí prodeje je:
  • doména twittext.com - název služby Twittext je perfektní, jelikož vystihuje podstatu služby - Twitter + Text
  • aplikace v PHP (framework Laravel 8.0) a databáze. Je to vlastně jen frontend pro uživatele, admin backend není (texty a uživatele lze prohlížet/upravovat v databázi např. před Adminer), ale dalšímu rozvoji systému se meze nekladou :)
  • 3x účet na Twitteru - "Twittext - English" 63 sledujících, "Twittext.com - Deutsche" 186 sledujících, "Twittext.com - čeština" 150 sledujících. Na tyto účty lze vkládat např. odkazy na nejčtenější texty za poslední týden (tak jak jsem to dělal já. Např. až budou texty přibývat častěji, tak lze tweetovat častěji). Lide odebírají tyto účty a sledují co nového na Twittextu a co je nejčtenější (má nevyšší návštevnost), tak je šance, že to bude i kvalitní. Do budoucna lze třeba přidělat další účty např. podle oborů daného textu (IT, politka, apod.)
  • VPS zaplacené do 18.5.2021, 6x cpu / 16GB RAM (cena 10 eur,-/měs.), lze samozřejmě přenést na běžný hosting, aplikace není náročná
  • Google account s Google analytics
Ke za 30 dnů se registrovalo 37 uživatelů a vytvořili 29 textů (většinou testovací, ale je tam cca. normálních 10-15 textů a web se již začíná chytat v Google vyhledávání).
Cílem je vytvořit komunitní web, ale hlavně vytvořit web, kde bude uživateli generovaný obsah, a to v různých jazycích a na nejrůznější témata, takže časem lze očekávat masivní návštevnost z Googlu a také samozřejmě návštěvnost z Twitteru - lidé své texty tweetnou, jejich sledující retweetnou a už to jede, vždyť to znáte :)
Celý web a aplikaci lze jednoduše lokalizovat do dalších jazyků (překladem jednoho textového souboru), např. takový indický trh by nemusel být špatný :)
Myslím, že web má velký potenciál, když se mu budete věnovat, až se nastartuje, tak poběží velmi pěkně sám.
Důvod prodeje - mám novou práci, která mě vytěžuje, takže se nemohu webu věnovat, jak bych chtěl a jak myslím, že by si zasloužil :).
Snad jsem na nic nezapomněl, případné dotazy samozřejmě rád zodpovím.
Faktura, nejsem plátce DPH.
32 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 13. 4. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E