Zadejte hledaný výraz...

Začneme spolupracovat? PPC (Ads, Sklik, FB)

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 19. 4. 2021
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Vytvořím Vám dokonalý Google Ads & Sklik účet!
Oslovte zákazníky, kteří ve Vyhledávání a v Mapách Google hledají firmy, jako je ta vaše. Platíte jen za výsledky, například za kliknutí vedoucí na váš web, nebo za hovory do vaší firmy. Všechno je navíc měřitelné, takže přesně víte, jak moc se vám reklama vyplácí. Pro některé firmy bude zcela nepochybně přínosný i Sklik účet. V ČR je cca 20% lidí, kteří na Seznamu aktivně vyhledávají. Je škoda o ně přijít.
Začneme spolupracovat?
Stojí za mnou Google, jsem Google partner, mám veškeré certifikace a hlavně dlouhodobé reference, které naleznete třeba zde #WorkWithZicha Klienti mě vydrží roky!
Dále jsem Shoptet partner a mám ověření od společnosti Seznam, že se o své klienty umím starat. Více info. na mém webu, kde se více dozvíte, jak funguji.
Ukažte se, když lidé hledají to, co nabízíte.
Na Googlu i Seznamu lidé hledají, co dělat, kam jít a co koupit. Vaše reklama se na Googlu může objevit právě ve chvíli, když někdo hledá produkty a služby, které nabízíte.
Ať již jsou na počítači, mobilu, tabletu nebo na smart TV, správně načasovaná reklama může z těchto lidí udělat hodnotné zákazníky, kteří se navíc budou pravidelně vracet.
Neztrácejte zákazníky - Nastavte si remarketing DOKONALE!
Konverzní cesta je v dnešní době delší. Než uživatel něco nakoupí, nebo objedná službu, tak k tomu obvykle využívá několik kanálů.
Příklad: Potencionální zákazník nejdříve vidí videoreklamu, poté díky ní něco vyhledává na Google a až poté nakoupí přes remarketing v Skliku, nebo na Facebooku.
Eshop dnes bez remarketingu fungovat snad ani nemůže. U eshopů dělá remarketing okolo 80% všech konverzí, pokud nabízíte služby, tak je to podobné. Sám pro svůj business remarketing využívám na všech kanálech a vím, že se mě to vyplácí! Nenabízím nic, co není ověřené.
Bonus pro ty, kteří dočetli až sem :)
Rád mrknu na vaše účty a zhodnotím je zcela zdarma. Rád vám pošlu návrh struktury kampaní. Samotný nákres struktury účtu (kampaní a sestav) je nesmírně důležitý. Vhodné před prvním vytvořením účtu. Předejde tím různým dohadům s agenturou/freelancerem, co bylo zahrnuto v ceně a co ne. Od první chvíle budete mít jasno, jaké kampaně s jakou strategií budou ve vašem účtu.
Ceník
Ceník pravidelné měsíční správy dle měsíční investice účtů: ZDE
Klidně se může vymyslet jiná motivační odměna, třeba dle tržeb atd. nebráním se ani barterovým obchodům
Díky,
Ondřej Zícha
www.ppckonzultant.com
(+420) 606 822 513
Google Partners
10 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 20. 9. 2013
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Petr Vrba (10 hodnocení)
15. 2. 2019

Děkuji za spolupráci! DOPORUČUJI.

ikona

Děkuji za spolupráci! DOPORUČUJI.

ikona hodnoceni
od Matěj Stráník (9 hodnocení)
16. 11. 2018
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.

Další nabídky Více