Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Redaktor na každý den (aktuality) + víkendy

K 07. 05. 2021 stále aktuální (ještě dvě místa): Zdravím,
hledáme redaktora, kterého baví aktuální dění, politika, občas ekonomika a finance (žádné analýzy, spíše psaní o chystaných změnách, novinkách apod.).
Ideální je psát každý den (nebo alespoň v domluvené dny, min. však 3krát týdně) tak, abychom mohli články vydávat v průběhu dne od dopoledne. Tzn., že první články bys měl stihnout mezi ránem a cca 12. hodinou. Témata dostaneš vždy zadaná, ale můžeš i doporučit (nikdy však nepíšeš sám bez předchozí domluvy!). Denně půjde o cca 4 články (ale možno i navýšit).
Nabídnout ti můžeme 80 Kč/NS za sepsání i vložení do WordPressu (ke každému článku dáváme 3 fotky, máme placenou fotobanku). V případě, že to bude fungovat, je možnost navýšení odměny. Když obsadíš všechny dny, je to cca 13K měsíčně pri dolní hranici 4 článků denně. Každý má rozsah 1,2 až 1,5 NS včetně title, H1, perexu a meta description (zaplatíme ti každý znak).
Zároveň hledáme i víkendového redaktora, který může psát od 4 do 8 článků denně, tedy za víkend 16 kusů (klidně ve dvou lidech). Na víkendy máš příplatek +10 Kč/NS, takže celkem píšeš za 90 korun za normostranu (za článek to vychází cca 120 až 130 Kč).
Naprosto nezbytné – připomínám – je psaní aktualit, takže žádné výmluvy, že jste to dnes nestihli a dopíšete to večer. To už nám bude k ničemu.
Kontakt prosím do PM, poté se spojíme emailem.
Děkuji, LA
30 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 22. 5. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od AlfaBetWeb (3 hodnocení)
2. 6. 2022

Rychlá platba, skvělá komunikace. Doporučuji všem

Další poptávky Více