Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

3 místa: Web copywriter pro internetové magazíny

(k 07. 05. 2021 aktuální) Zdravím,
přečtěte to celé, než odpovíte. Agentury, nechť mi nepíší, děkuji ...a odkaz na copywriteri.cz už mi taky neposílejte! :D
2krát web copywriter:
Vzhledem k dalším zakázkám potřebuji další lidi na psaní jednoduchých článků (jo, přibylo pár dalších webů), primárně jde o témata: žena a život (články pro slečny/dámy), vaření (recepty), lifestyle, příběhy. A spíše pro muže mám ještě psaní o automoto.
Měsíčně potřebuji napsat min. 80 článků (každý o rozsahu 1,2 až 1,5 NS), ale první měsíc můžeme dát i polovinu. Součástí je i vložení do WordPressu a dohledání 3 obrázků (máme i placené fotobanky). Na vše máme manuál a jednoduchá pravidla, podle nichž jedeme na všech webech. Není tedy možnost formátovat články podle svého uvážení. Zadání dostaneš vždy dopředu, takže si ho můžeš napsat klidně přes víkend.
Za první články v době zaučování je odměna 60 Kč / NS, a bude-li práce dobrá (chci předejít odflákávání a úmyslnému natahování článků na znaky), zvýšíme klidně po druhém článku až na 80 Kč / NS, a potom uvidíme (růst se dá pořád). Zároveň je možné získávat i měsíční odměny nad rámec fixní sazby do výše 20 % z napsaných článků.
Nesmírně důležité je dodržování termínů a komunikace. Pokud víte, že vám do toho každou chvíli něco vleze a nezvládnete tak splnit zadání, nebude spolupráce fungovat. I vy budete chtít posílat peníze včas.
Díky nastaveným standardům tvorby zvládají naši cw psát články o rozsahu 1,3 až 1,5 NS (dle tématu) do cca 30 minut ...fakt to jde, když to není váš „první sloh“ ...a vydělávají si tak s přehledem 200+ Kč / hodina.
Upřednostňuji fakturu, ale DPP je také možná.
Pište mi rovnou na email: textukontrola@gmail.com a připojte o sobě nějaké info (nemusí být sloh, ale věta „mám zájem o nabídku“ mi nestačí ...neposoudím, jestli a jaké zkušenosti máte, tak se mi, prosím, alespoň stručně představte).
Rovnou připojte info, kolik článků zvládnete denně/týdně, jaká témata vás baví, a kolik času potřebujete na zpracování zadaných textů (do druhého dne, tři dny...?).
Děkuji, LA
PS: Připomínám, že měsíčně bys měl/a zvládat alespoň 100 článků, řešit jich 5 týdně nemá smysl pro mě ani pro tebe.
45 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 22. 5. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od AlfaBetWeb (3 hodnocení)
2. 6. 2022

Rychlá platba, skvělá komunikace. Doporučuji všem

Další poptávky Více