Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej poptávkového webu Mameauto.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 6. 4. 2021
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám poptávkový web mameauto.cz. Projekt jsem tvořil cca půl roku a funkce je jednoduchá- poptávájící zadá poptávku a mechanik reaguje. Web je zatím zdarma, ale od nového roku je plánován přechod na placené členství pro servisy/mechaniky.  Vize a proč by to mělo a mohlo fungovat. Velké poptávájící weby si často účtují až 6 tisíc ročně. Já bych viděl sílu tohoto nápadu hlavně v jednoduchosti a nízké ceně následného členství pro mechaniky a to třeba 100kč měsíčně nebo 1000kč ročně..  Co už je hotové: je zaplacená doména hosting na dva roky, fb stránka, email, další podpora od tvůrců webu do budoucna. registováno je 26 servisů z celé ČR a zatím je na webu 5 poptávek. To vše bez placené reklamy.  
Teď je nejdůležitější dostat web do povědomí lidí aktivní reklamou a dobrým marketingem. Do konce roku pro zkušeného člověka nebude problém s placenou propagací sehnat 500 až 1000 servisů. Když pak v placené fázi každý zaplatí i symbolickou stovku měsíčně, tak je to zajímavý příjem. 
Já jsem všechno úsilí vložil do přípravy a začátků, ale bohužel časově nestíhám tak, jak bych potřeboval a to je důvod, proč projekt nabízím. 
Zdůvodnění ceny- doména a hosting cca 2k, pořizovací cena webu 40k, přibližně 200 hodin práce s propagací a přípravou webu a hlavně potenciál do budoucna
41 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 21. 3. 2021
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E