Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Ziskový e-shop, vyrábějte vlastní produkt! Marže stovky procent.

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 29. 3. 2021
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
nabízím k prodeji projekt z minulého roku, který se spouštěl 10/2020.
Jedná se o unikátní projekt ve smyslu minimální konkurence a velmi vysoké marže v řádech stovek procent.
Důležité pointy z mé strany:
1) Důvod prodeje: nedostatek volného času pro správu a rozvoj e-shopu vzhledem k ostatním pracovním povinnostem. Projekt jsem plánoval a vytvářel 3/4 roku 2020 a bohužel se začátkem roku 2021 již nemám prostor se projektu naplno věnovat
2) Produkty Vám nikdo nedodává vše vytváříte na mítu zákazníkovi. Zde asi NEJPODSTATNĚJŠÍ info. Pro případného zájemce bude stěžejní domluvit se s jakýmkoliv grafickým studiem na výrobě, respektive na tisku grafiky na 5mm PVC desku. Nebojte, toto dokáže každé studio zabývající se výrobou reklamní grafiky. Jde jen o to, podívat se do svého okolí, jak jsou dostupné.
3) Aktuálně jede ČR a SK - web je však připraven ke spuštění na Německo a Rakousko. Je kompletně přeložen do němčiny včetně GDPR a obchodních podmínek - cena překladu byla kolem 5 tisíc Kč.
4) Obraty pouze ČR:
1O/2O (spuštěno v polovině měsíce) 1500 Kč
11/20 - 87 600 Kč
12/20 - 30 500 Kč
1/21 - 9 100 Kč
2/21 - 5 000 Kč
3/21 - 14 000 Kč
jak jsem psal, marže se pohybuje v řádech stovek procent!
5) Grafické zpracování objednávek - aktuální provoz je nastaven tak, že po zaplacení objednávky se posílá grafický náhled, který je buď schválen a nebo pokud se zákazník nevyjádří do 24 hod ve smyslu nějakých úprav, tak je náhled považován za schválený. Grafické úpravy spočívjí především v odstranění pozadí nahrané fotky a její usazení do vytvářené karty. Aktuálně mi toto zpracovává externí grafik, s kterým jsme domluveni na odměně 100 Kč za jednu kartu - mohu předet kontakt a můžete tak navázat na aktuální nastavení.
Doplňující info:
E-shop je napojen na GA, kde jsou nastaveny cíle na objednávky. V administrac e-shopu je komplet historie všech objednávek. Nově také napojeno na mailchimp, kde se sbírají mailové adresy na mailingové kampaně. Stav k 29.3 je 259 mailových adres. Sklik, sos. cítě, Ads nastaveno - součástí prodeje včetně grafických reklam, videoreklam atp. Také relativně vysoká hodnota.
Instagram má nyní 367 follow, FB 132 follow.
Byl bych rád, kdyby se e-shop dostal do ruky někomu, kdo ho bude mít zájem rozvíjet. Obrovský potenciál bude v předvánočním období, takže doporučuji rozjet Německo a Rakousko co nejdříve, aby bylo připraveno na říjen, listopad a prosinec.
Ze začátku budu určitě k dispozici s pomocí a konzultacemi.
Zájemcům mohu doposlat případná data, která by Vás zajímala nebo se klidně můžeme spojit přes ZOOM na krátký meet a vše si nasdílet.
Nejsem plátce DPH, takže k vydražené ceně není třeba připočítávat daň. Prodej proběhne na základě vystavené faktury.
V případě dotazů, prosím, piště na: korba.radek9@gmail.com
40 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 16. 1. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E