Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej eshopu s výběrovým vínem na trhu od roku 2009, včetně skladu, domény pro microsite a dalších

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 23. 3. 2021
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Rád bych nabídl k prodeji eshop pro prodej výběrového vína VyberVino.cz. Eshop je v provozu přes 10 let a je vhodným základem pro začínající podnikatele, nebo pro rozšíření Vašeho portfolia.
Historie
Eshop jsem kupoval společně se svým otcem v roce 2013, jako doplněk k provozu jeho vinotéky ve Vysokém Mýtě. Po smrti otce v roce 2019 jsem byl donucen přesunout sklad do Prahy a zřídil jsem výdejní místo na Praze 6. Vzhledem k tomu, že mou hlavní činností je programování a prodeji vína jsem se nikdy nevěnoval naplno, rozhodl jsem se nakonec celý podnik předat.
Předmět prodeje
Eshopový systém
Aktuální systém je jen několik let starý, s profesionálním designem dělaným na míru. Eshop funguje na aktuální verzi systému Opencart 2 (2.3.0.2) s několika individuálními úpravami ( jako slovník vinaře, dárkové balíčky apod… ). Jak jsem již zmiňoval, programováním se živím a rád poskytnu jakoukoliv spolupráci při budoucích požadavcích na úpravu.
Kompletní databáze
Kompletní databáze obsahuje historii objednávek od roku 2013. Dále desítky registrovaných uživatelů, precizně vyplněné popisy a parametry jednotlivých vín a databázi fotografií vín, z  nichž některé byly z vlastních zdrojů nafoceny v profesionálním studiu.
Webhosting
Eshop momentálně funguje na mém vlastním serveru (VPS), na kterém hostuji ještě několik dalších eshopů mých klientů. Webhosting jsem schopen přenechat bez jakýchkoliv úprav za 200 Kč/ měs, v případě zájmu mohu pomoci s přesunem na webhosting jiný.
Doména
Součástí prodeje je i přepis domény vybervino.cz. Dále nabízím doménu madirazza.cz vhodnou jako microsite pro chorvatské vinařství Madirazza, ze kterého jsem importoval vína do ČR. V případě zájmu mohu nabídnout k prodeji i doménu vyberjidlo.cz pro doplňkový prodej jídla.
Skladové zásoby
Součástí prodeje jsou i kompletní skladové zásoby:
Prodejní hodnota: 129 472,26 Kč
Počet druhů: 101
Počet kusů: 365
Společně s víny předám i několik desítek krabic a dalších balících materiálů v hodnotě několika stovek korun.
Čísla
Eshop běžel po ukončení vinotéky víceméně v pasivním režimu. Nová vína jsem naskladňoval a vyřizoval jsem objednávky, nicméně co se týká reklamy, udržoval jsem pouze facebook stránku. To se změnilo koncem minulého roku, kdy jsem do eshopu začal investovat čas i peníze a to se již začalo projevovat na návštěvnosti a objednávkách.
Návštěvnost se momentálně pohybuje mezi 100 a 1000 unikátních návštěv měsíčně.
Obraty
2018 - 23 100 Kč
2019 - 18 023 Kč
2020 - 46 423 Kč
Přepis firmy
V případě zájmu nabízím k prodeji i firmu vybervino s.r.o. zakládanou v roce 2018 výhradně za účelem vedení účetnictví eshopu a zřízení certifikace pro dovoz vín ze zahraničí. Firmu prodávám bez závazků a pohledávek. Firma je zajímavá zejména tím že má zařízenou registraci na celním úřadě ČR pro import vína ze zemí EU. Přepis firmy nemusí být součástí prodeje eshopu. V případě zájmu o přepis hradí nový majitel související poplatky za zapis do ob. rejstříku apod....
Podklady a design
V rámci prodeje předám i veškeré historické dokumenty a podklady pro stránky. Mimo jiné mám k dispozici kompletní design a logotype v PSD formátu. Dále návrhy reklamních bannerů a další.
Dodavatelé
Budoucímu majiteli předám veškeré kontakty na dodavatele kterých je několik desítek v přehledné tabulce s veškerými důležitými informacemi. Velká část z dodavatelů jsou samotná vinařství, další jsou přímí importeři daného vinařství do ČR. V rámci prodeje Vám rád poradím kde nabízejí nejvýhodnější podmínky nebo kde se sehnat nové dodavatele.
Marketing
Během posledního roku jsem do reklamy investoval téměř 60 tis korun, což mělo významný efekt na návštěvnost a zvýšil se i počet objednávek. Na investici mohu dodat nákladové faktury. Propagace probíhala jak klasickými kanály jako facebook a google ale i formou spolupráce se zájmovými magazíny a influencery. Momentálně jsou aktivní kampaně na facebooku a google.
Přístupové údaje
Při prodeji předám veškeré přístupové údaje které mám k dispozici. Předpokládám že zájem bude především o facebook stránku nebo google analytics.
23 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 13. 10. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E