Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Frontend engineer

Ahoj,
v naší společnosti tvoříme a dodáváme SAAS (software as a service) technologie, které od základů mění (a hlavně zjednodušují) způsob, jakým jednotlivci a firmy přistupují k řešení své každodenní agendy a procesů. K tomu tvoříme platformu pro efektivní dolování a management dat a z toho nám vyplývají nápady na další produkty, na které nám nezbývá kapacita.
Do teamu hledáme nového kolegu - frontendového vývojáře s citem pro UI/UX a alespoň základními zkušenostmi s moderním vývojem webových aplikací v Javascriptu (třeba Reactem, Vue, Angularem, aj.).
V rámci frontendu používáme kombinaci Typescriptu, Svelte, GraphQL (@apollo/client), css framework Tailwindscss a další standardní nástoje pro verzování (git) nebo kompilaci do produkčního buildu (rollup, postcss, a jiné). Teamová komunikace probíhá přes Slack a pro řízení projektů máme Trello, pracujeme z domu. Při práci maximálně využiješ znalosti HTML a CSS/SASS/LESS. Angažujeme se v open-source a tvoříme vlastní aplikační framework, který velmi usnadňuje vývoj modulů pro naše SAAS jádro.
Pokud námi používaný technologický stack není to, co děláš každý den, oceníme i člověka, který je na sobě ochoten pracovat, učit se od nás a získat tak nás neocenitelné zkušenosti s moderním agilním vývojem webových aplikací.
Touto cestou nehledáme nárazovou spolupráci, ale spíše dlouhodobý kontrakt - kolegu, který se stane součástí našeho teamu a poroste společně s námi.
Pro více informací pošli SZ s informacemi o sobě, klidně přilož CV a informaci, co tě motivuje. Případně máme email info@softikon.eu nebo volej 777 480 909.
Těšíme se!
Tým Softikon
52 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
7 hodnocení
členem od 21. 5. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od AB (178 hodnocení)
16. 3. 2021
ikona hodnoceni
od Arpád Horák (1 hodnocení)
1. 2. 2021
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.
ikona hodnoceni
od Jakub Drobil (0 hodnocení)
6. 1. 2021

Jednal se mnou opravdu velmi milý a trpělivý člověk, který měl profesionální a přátelský přístup. Můj problém byl vyřešen v rekordním čase a ještě jsme si i dobře popovídali, což beru jako velké +. Mohu doporučit všemi deseti a s klidem říct, že jestli hledáte řešení, tak zde ho dozajista naleznete.

ikona

Ještě jednou děkuji, opravdu jste mi pomohl. Přeji vše nejlepší a ať se Vám daří 🙂

Další poptávky Více