Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám eshop se superprémiovou službou pro chovatele domácích mazlíčků

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 8. 3. 2021
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
nabízím k prodeji eshop se superprémiovou službou pro chovatele domácích mazlíčků, jedná se o eshop zaměřený na dárkové a předplatitelské balíčky pro psy, kočky a fretky. Je postaven na woocommercové šabloně, bez měsíčních poplatků, platí se pouze za roční poplatek za doménu a hosting. Tento obchod/šablona nebyla nějakou dobu aktualizována, ale je plně funkční. 
Vzorem tohoto eshopu jsou americké předplatitelské weby, stránky jsou udělány dle jejich šablony a oceněny jak z hlediska obsahu, tak i zpracování. Ceněn je i nápad, který je postaven částečně na tom, že dokážeme sestavit balíčky individuálně i pro nemocná nebo nějak hendikepovaná zvířata (jsem veterinární lékařka).
Eshop prodávám z důvodu naprosté absence času a znalostí online marketingu. Pokud není vytvořena reklama, dochází ke sporadickým objednávkám, v předvánočním čase i bez reklamy počet objednávek výrazně stoupá. Při vhodné marketingové kampani věřím ve velmi úspěšný projekt. Pouze jeden konkurenční projekt v ČR nemá individuální sestavování balíčků ani balíčky pro fretky.
V případě prodeje jsem schopna v případě zájmu první např. rok zdarma radit v sestavování balůčků pro nemocné nebo jinak specifické mazlíky. Sestavím seznam pro specifické požadavky. Dále dle domluvy. Součástí prodeje jsou i veškeré grafické podklady a návrhy a do startu krabice a polepy pro okamžitou možnost začátku prodeje. 
Součástí prodeje není sklad, věřím, že při vhodném nastavení odesílky není potřeba ani velký sklad držet. Předám kontakty na dodavatele. 
Veškeré mé závazky vůči klientům budou k datu prodeje vyřešeny (předplatitelské balíčky zaslány dopředu nebo vyplaceny zpět klientům).
27 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 8. 3. 2021
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E