Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledám kreativního a šikovného grafika

Dobrý den,
hledáme šikovného a zkušeného grafika pro občasnou spolupráci při tvorbě grafických podkladů pro náš eshop, který je na trhu již od roku 2000 příp. autora vlastních grafických návrhů pro spolupráci na vytvoření grafických návrhů dle našeho zadání. Jedná se o přípravu pro výrobu plakátů a bannerů. Máme hrubou představu jak by měly jednotlivé motivy vypadat a potřebujeme někoho kdo je převede do grafické podoby dle našich požadavků. Pokud máš zajímavé tvůrčí myšlení určitě se ozvi. Podmínkou je velice dobrá znalost postupů při tvorbě grafických návrhů a následně i podkladů pro vlastní tisk.
Hledáme, někoho tvůrčího a kreativního s vlastními myšlenkami.
Prosím o nabídku a zaslání reference nebo ukázky Vaší tvorby (nejlépe odkaz na Váš vlastní web apod.) s případnou Vaší cenovou nabídkou za hodinu (abych si mohl udělat aspoň hrubou představu o finanční náročnosti). Vím, že těch informací není moc , nicméně eshop mám více než 20 let a celkem odhadnu co se dá stihnout za hodinu.
Neposílejte mi prosím odkazy na zaheslovaná úložiště, galerie na FB, ke stažení přes úschovnu nebo odpovědi bez referencí.
Hledám někoho šikovného a v případě úspěšných realizací je možné se domluvit na dlouhodobější spolupráci. Nehledám nejlevnější cenu ale dobrý poměr cena / výkon.
Děkuji za Vaše nabídky.
26 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 26. 5. 2009
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od David Shejbal (2 hodnocení)
10. 2. 2022

Příjemná komunikace, okamžitá platba. Děkuji a Doporučuji

Další poptávky Více