Zadejte hledaný výraz...

Stavebně info web

Zdravím,
potřeboval bych poradit jak uchopit projekt, který má za cíl představit a postupně popisovat výstavbu domu krok za krokem. Chtěl bych, aby bylo možné zobrazovat nejen informace ze samotného postupu výstavby (doplněné fotkami, diskusí, anketami, radami aj.), ale také samotnou přípravou (náčrty, studie, projekt, detaily, odkazy ...).
Celek by měl také umět zobrazovat průběžné náklady na realizaci vs rozpočet. Součástí webu blog s radami, video, foto doplňky. Možnost web doplňovat o nové záložky, možnost vložení anket apod. Odkazy na různé instituce, které jsou zapotřebí pro realizaci apod.
Tvorba nad šablonou a úpravou či graficky od začátku - dle uvážení, možností, zkušeností.
Potřebuji parťáka, který bude tvořit, za stanovených podmínek, bude radit, doplňovat, ladit a nebude říkat „to nejde“, ale bude hledat cestu, aby to šlo.
Chci finančně mít zlatou střední cestu, responzivní, provázanou samozřejmě s F či Instagramem, Analytics apod. Zde bych potřeboval také vložit důvěru do někoho, kdo je schopen vše okolo založit. Prostě kompletní pomoc a to i v budoucnu pro případné úpravy webu, pokud by si to zasloužil (rozšíří se o další záložky, ankety, sekce, bude potřeba něco ladit atd.).
Redakční systém a vlastně celek si nechám rád doporučit.
Děkuji všem za info a nabídky. Posílejte nabídky, následně se pojďme spojit skrze emaily, díky MK
47 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
7 hodnocení
členem od 6. 12. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Zdenek Skulinek (7 hodnocení)
10. 8. 2020
ikona hodnoceni
od advokat decp (20 hodnocení)
3. 3. 2020
ikona hodnoceni
od Michal Majgot (9 hodnocení)
18. 4. 2019

Další poptávky Více