Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

WordPress kalkulačka + design

Dobrý den, poptávám tvorbu kalkulačky do wordpressu na WP-Bakery (může být surový kód + javascript). Přesný rozpis požadavkuů níže:
    Základní zadání:
1. funkcionalita jako je ve stávající předloze (pošlu samostatně) (výběr a zaškrtnutí zobrazuje průběžné ceny včetně ceny za celou zakázku)
2. výběr dané služby (pull-down) umožní vybrat podslužbu (checkbox), která se vztahuje k hlavní službě. Pokud v dané službě je předvybráno "vyberte", pak jsou checkboxy DISABLED a NEZATRHNUTY.
3. Každá služba i podslužba je "ohodnocena" dny - pod celkovou cenou se zobrazuje termín dodání (ten se spočítá tak, že se zobrazí nejvyšší hodnocení z vybraných služeb
4. Pod kalkulačkou je možnost odeslat na email - pole pro zadání emailu (nelze zadat neplatný email) a tlačítko pro odeslání. Vyplněná kalkulace se při odeslání zašle i na náš email (abychom mohli trackovat chování lidí)
5. Pod kalkulačkou je nepovinné pole pro poznámku - například pro označení zakázky, doplnění adresy nemovitosti apod. (tato informace se posílá spolu s kalkulací). Doplňující info: - Je třeba počítat s tím, že služeb může být v budoucnu více i méně (kód by měl být v tomto flexibilní, aby v případě takových změn bylo potřeba co nejméně úprav) - Stejně tak se může měnit cena/termín dodání pro jednotlivé služby a podslužby
67 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 11. 11. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více