Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

🎮 Herní Magazín s Affiliate Nabídkou Online Her Zdarma ❤️

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 28. 2. 2021
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
🎮 Popis projektu 🎮
Prostřednictvím této aukce nabízím herní magazín na doméně Herni-Zona.cz. Historie webu sahá až do roku 2015, kdy byl založený. Magazín aktuálně obsahuje celkem 110 originálních článků, z toho je cca 30 online her. Minulý rok proběhl kompletní redesign celého webu. Nové logo, design, náhledové obrázky a placená WordPress šablona.
Všechny hry mají originální popisky a na stránkách je vyladěné SEO. Náhled struktury her můžete vidět zde: https://herni-zona.cz/star-wars-the-old-republic/. Všechny články jsou napsané profi copywriterem. Magazín je připravený na vložení vašich affiliate odkazů na hry a reklamní bannery do sidebaru nebo článků. Ideální magazín pro člověka, který natáčí na Youtube nebo recenzuje hry, popřípadě najde tým redaktorů, kteří budou psát články. Téma her je hodně trendy a článek na dobré a aktuální téma může udělat velkou návštěvnost.
🎮 Co je součástí prodeje? 🎮
    Doména herni-zona.cz
    Kompletní obsah webu - Premium šablona + Logo + Design + Texty
    Pomoc s převodem na váš hosting
🎮 Důvod prodeje 🎮
Projekt jsem koupil minulý rok s vidinou toho, že bude automaticky vydělávat na affiliate hrách. Web jsem chtěl dát nejdřív dohromady, aby vypadal moderně a byl dobře dohledatelný a optimalizovaný. Investoval jsem do webu cca 40 hodin na předělání na novou prémiovou šablonu a 4000 Kč za originální texty od copywriterky.
Texty jsem následně optimalizoval. V poslední době na to už bohužel nemám čas a mám jiné a důležitější priority. Web mi zabírá místo na hostingu a nemám čas ho posouvat dál. Proto jsem se rozhodl web prodat pouze za částku, za kterou jsem web koupil + investoval do textů.
🎮 Pokud máte nějaké dotazy, tak mi neváhejte napsat a zeptat se.
23 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
9 hodnocení
členem od 11. 12. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E