Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Systém pro navigaci nevidomého jezdce na koni

Chceme vybudovat „navigační“ systém pro jízdu na koni pro našeho nevidomého kamaráda. Myšlenka je, že po obvodu jízdárny umístíme 16 stanic se zvukovými reproduktory a jezdec bude navigovat na základě zvuku z reproduktorů - např. reproduktor 5 přehrává zvuk -> jezdec zamíří tímto směrem.
U každé z 16 stanic očekáváme také nějakou lokalizační technologii - typu jako např. loc8tor. Jakmile jezdec projede okolo jedné stanice, musí lokalizační čip vyslat notifikaci a systém se dozví, že má začít hrát následující reproduktor. Jezdec tedy začne navigovat k dalšímu bodu.
Kromě napojení lokalizační technologie na zvukové signály by součástí projektu měla být také velmi jednoduchá mobilní aplikace, která jezdci zahlásí, že daná trasa (každá trasa má 24 bodů-stanovišť) je u konce a dá jezdci na výběr jestli si chce zvolit další z předdefinovaných tras - to vše pomocí hlasového ovládání. 
Jsme na začátku plánování projektu a snažíme se identifikovat vhodné technologie a nutný HW (reproduktory, cipy atp.). Nicméně rádi bychom projekt již konzultovali s vývojářem, který by vnesl vhled do celkové architektury, navrhovaného řešení a použitých technologií.
V příloze je lehce detailnější specifikace. Rádi zodpovíme jakékoliv upřesňující otázky.
56 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 14. 2. 2021
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více