Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

WordPress kodér / programátor

Ahoj,
sháníme někoho, kdo nám pomůže implementovat již nakódované grafické šablony do WordPressu. Jsme WordPressáci, takže nakódované šablony jsou perfektně na WP připravené. Nechceme žádné page buildery (maximálně nativní Gutenberg). Všechny šablony děláme na míru. Kód máme čistý a bezpečný, s využitím minima pluginů (jen nutnosti). Používáme ACF, Timber, SASS a verzujeme přes GIT. Weby nám běží na dobře nastavených VPSkách, takže žádné pomalé hostingy. Snažíme se dosahovat maximálních výsledků, co se rychlosti webů týče.
Programátor z východních Čech by byl výhodou, nicméně počítáme spíše s externí spoluprací. Projektů máme opravdu mnoho, takže spolupráce by byla dlouhodobá. Hodně nám záleží na spolehlivosti, takže lpíme na dodržování termínů, dobré komunikaci a otevřenosti. Za dobře odvedenou práci adekvátně zaplatíme.
Pokud nesplňuješ něco z výše uvedených technologií, pomůžeme. Naopak jsme otevřeni novým možnostem, takže si třeba pomůžeme vzájemně.
Reference na našem webu nejsou relevantní, jsou neaktuální. Pracujeme na novém, který bude brzy na světě spolu s aktuálními projekty, na kterých pracujeme, nebo které jsme dokončili v posledních měsících.
Máš zájem?
Kontaktuj mě a probereme podrobnosti
Lucie Bartoňková
bartonkova@effecto.cz
+420 603 788 166
18 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 19. 11. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Smazaný účet j5vS47feAc (10 hodnocení)
5. 11. 2020

Spolupráci rozhodně doporučuji. Velice seriózní a férové jednání i přesto, že došlo z mé strany ke zdržení a posunu původně avizovaného termínu. Díky!

Další poptávky Více