Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Správa PPC pro e-shop s pánskou módou

Pro e-shop https://www.padne.cz/ hledáme jednotlivce či firmu na správu reklamních kampaní.
Po dvou letech provozu potřebujeme pomoct s rozjetím a stabilizací - doposud jsme oslovovali lidi, kteří měli zkušenosti spíše s optimalizací kampaní pro střední e-shopy s obraty desítek miliónů - to my v tuto chvíli nejsme. Potřebujeme někoho, kdo pomůže obchodu vydělávat a nebo alespoň řešit, jak dosáhnout výdělku v rámci několika měsíců. 
Ads, Sklik, Facebook, v budoucnu např. Glami a další.
  • Chceme někoho, kdo se k tomu postaví realisticky, nebude nám říkat "to si musí sednout", a bude schopen rozumně vyhodnocovat kampaně. 
  • Pokud bude ziskovost kampaní potřebovat nějaký čas, počkáme, ale potřebujeme jasné argumenty, podložené zkušenostmi. Máme několik špatných zážitků.
  • Nepožadujeme dlouhé reporty, ale jasně popsáno, co bylo uděláno a v čem nás to posune kupředu. A pokud budeme potřebovat něco řešit, tak reakce v rozumném intervalu.
  • Chceme člověka, který bude ochoten si vyslechnout, co prodáváme a jak toho dosahujeme. Poptáváme PPC specialistu, ale musí být schopen si vytvořit určitý vztah k prodeji zboží, nesmí to být jen chladná čísla.
  • Poskytneme podklady od textů po obrázky pro kampaně - netrváme striktně na jejich použití, můžete z nich vycházet, důležité je se o tom pobavit.
  • Nemáme problém s jakoukoliv kritikou a vlastními podněty - naopak, neustále na e-shopu něco zlepšujeme a chceme člověka, který dokáže přemýšlet sám za sebe.
  • V případě ziskovosti nastavených kampaní (což si lze jednoduše spočítat) nabízíme bonusy nad rámec vašeho honoráře, vše bude záviset na domluvě. Nemáme problém nadstandardně ocenit výsledky kvalitní práce.
Pište na siroky@padne.cz, nebo volejte na 722 769 471
Přestože díky množství reakcí nereaguji hned, budu se snažit odpovědět všem - jestli chcete rychlejší reakci, nepište mi do zpráv, ale na kontaktní údaje výše.
33 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
26 hodnocení
členem od 24. 12. 2007
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od dracek (26 hodnocení)
30. 1. 2012

Bezproblémová spolupráce. Výborná grafická práce. Doporučuji

ikona hodnoceni
od Marek (26 hodnocení)
21. 6. 2011

Bezproblémový obchod. Vše v pohodě. Doporučuji.

ikona hodnoceni
od Jan Matějka (29 hodnocení)
25. 5. 2011

Skvělá komunikace, perfektní práce. Jednoznačně doporučuji všem!

Další poptávky Více