Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Texty na různá témata

Ahoj všem,
potřebuji vypomoct s několika tématickými magazíny, na kterých je stále více práce. Jedná se o velmi jednoduché texty, většinou na princip aktualit / informování o něčem. Zpravidla se nepíší technická a odborná témata (zajišťujeme sami), takže není třeba žádná hlubší znalost nějakého oboru.
Potřeba je nicméně všeobecný přehled a nebýt úplná brambora – když například ve zdroji nejsou všechny informace, tak si je dohledat (alespoň se pokusit) a ne opsat nesmysl.
Když něco nejde nebo se nezdá, tak se nebát zeptat – je to mnohem lepší, než dělat mrtvého brouka.
Nezbytné je dodržování zadání! To je v 90 % případů stejné u všech webů (struktura obsahu, rozsah atd.), takže se vám to nebude míchat. Na psaní článků máme vytvořenou šablonu, podle níž se píše mnohem rychleji bez velkého vymýšlení.
Napsaný text je potřeba vložit do administrace a doplnit o obrázky, přiřadit kategorii apod. Na vše máme jednoduché návody, takže se dá stíhat celkem rychle.
Zpočátku je cena 60 Kč / NS (psaní + vložení do administrace). Vzhledem k povaze článků si běžně naši cw vydělávají kolem 240 Kč / h ...rozhodně to není na full time, z toho by se člověk zbláznil. Doporučuji spíše jako přivýdělek na 2 – 3 hodiny denně. Protože vím, jak rychle se dají takové články napsat, nemusíte mi psát, že vám máme nabídnout alespoň 200 Kč za NS ...nenabídneme, protože to teď není možné. Kdo se nicméně bude podílet na budování webů teď, má do budoucna navýšení odměny jisté.
Práce je hodně, takže hledáme více lidí pro pravidelnou spolupráci – důležité je plnění termínů, bez toho to nepůjde. Pokud se něco přihodí, stačí dát vědět a vyřešíme to – ale nereagování není správnou cestou. Stejně jako vy budete chtít pravidelně peníze, já budu chtít plnění termínů.
Jde v podstatě o startovací pozici, do lidí s potenciálem vložím dost úsilí a posunu je na lépe placené projekty z jiných oborů.
Kontakt prosím do PM nebo na textukontrola@gmail.com
PS: Je mi jedno, jestli jsi kluk nebo holka, stačí mi znalost čj a fakturace (případně podepíšeme DPP)
61 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 22. 5. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od AlfaBetWeb (3 hodnocení)
2. 6. 2022

Rychlá platba, skvělá komunikace. Doporučuji všem

Další poptávky Více