Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Dropshipping pro zvířecí mazlíčky / CZ trh

Ahoj,
sháním nový/hotový dropshipping eshop pro CZ trh.
Ideálně s více dodavateli, klidně typu petcenter.cz, důležité ale je aby byl dodavatel spolehlivý a zpracovával od A-Z vč. reklamačního řízení. Nechceme řešit, že když bude roztrhlý pytel granulí, půlka se rozsype a druhá bude shnilá, tak aby nás třeba poslal do černých míst.
- Zároveň je pro nás důležité SEO a SEM, pěkné URL adresy, žádné zbytečné tagy, znaky, nadpisy kategorií a další.
- Grafický design webu musí být moderní, přehledný, ideálně s bootstrap prvky anebo založený na bootstrapu. Volíme bílý podklad a fialové doplňky.
- Rychlost webu je zásadní, jsme ochotní pomoci s kompletním vývojem anebo zpracováním webu, od SEO až po rychlost, tedy věříme, že společně pokoříme 3s na 3G.
- Web by měl obsahovat možnost blogu, nějaké tvorby aktivity z naší strany, slevové kupóny a akce, nějaká prémiová sekce pro speciální skupiny, věrnostní program, množstevní sleva (klidně založena na nějakém feedu z VO na DRPSHP), modul pro dopravu zdarma nad 5.000 Kč.
- Platební metody by měly být převážně - Platba online (brána ideálně comgate anebo gopay, případně si necháme doporučit, ale máme největší zkušenosti zde, tedy ideálně tyto dvě), dobírka, platba paypal/stripe/skrill, dle náročnosti přípravy (pohybujeme se na trhu a víme jak se ceny pohybují, tedy si to případně dokážeme dodělat sami, nebudeme platit za moduly dvojnásobek kupní ceny).
- Modul dopravců, může ale nemusí být nějaký PPL/DPG(GEIS)/Fofr/Packeta modul.
- Na úvodní stránce jsou pro nás důležité nové produkty, nejvíce prodávané a případně články z blogu, instagramu anebo twitteru.
- VIP zóna by měla mít možnost speciálních slev, zobrazení nějakých článků, stránek anebo jiné varianty k obdržení informací.
- Chceme ukazovat i naše dodavatele a značky, pokud by něco z toho bylo příliš náročné, doladíme si.
- Zakládáme si opravdu hodně na designu, tedy rádi zašleme i bližší spektrum barev, nějaký náhled naší představy, minimálně si náhled můžete udělat zde - http://ps.flytheme.net/themes/sp_petshop/en/
bude-li modernější, lepší, přehlednější, nevadí. S barvami jsme ochotní také pracovat, nemusí být nutně naše sada.
- Akceptujeme koupené moduly, ale požadujeme i licenci k jejich užívání, stejně tak design anebo systém.
- Chceme jednorázovou platbu, tedy pokud bude nutné cokoli pronajímat anebo platit v rámci modulů, šablony etc. nebudeme to akceptovat. Samozřejmě nepočítáme webhosting a doménu, které si zařídíme sami. Pokud byste potřebovali prostor, rádi poskytneme.
- Nechceme nic přeplácaného, musí to být velice intuitivní, jednoduché, pochopitelné pro starší lidi ve věku 90 let s gramotností užívání na bodě mrazu - neberte to jako urážku, i tací jsou a nechť je jim přáno více.
- Zásadní je responzivita, kterou budeme kontrolovat a je opravdu důležité aby každá stránka a každý fakt byly naprosto responzivní a to na každém zařízení. Odzkoušíme na několika desítkách zařízení od mobilních, přes tablety, ipady, mac, 4K televize a další, berte to prosím v potaz a ne, opravdu si neděláme srandu.
- Pokud by byla možnost PWA ikony, tak by to bylo opravdu super, ale není to nutností.
- Pokud zvládáte i grafický design a dosadíte do webu grafiku typu bannery, případně v souvislosti s webem vytvoříte podklady pro bannery do kterých si prostřednictvím photoshopu dosadíme text, budeme rádi a samozřejmě to zaplatíme.
- Favicon icona, klíčová slova, description. Vše budeme kontrolovat našimi nástroji pro marketing a kampaň, tedy jsou pro nás přednější než nějaký online tester.
- Web musí být opravdu kvalitně napsaný, tedy klidně i na úrovni nějakého opencart, whcms, presta a spousty dalších. CMS opravdu neřešíme, je pro nás důležitý jen přehled v kódu. Jednosouborový web opravdu ne.
- Preferujeme PHP, klidně na FW nebo MVC - 7.3+ (ideálně vyšší), rádi bychom se vyhnuli Wordpressu, protože nezvládá velký počet položek a rozhodně ne na webhostingu typu Wedos, Forpsi a další.
- Kontrolujeme i statistiky podle Google Page Insight, tedy ideálně aby web dosahoval zelených hodnot, taktéž dokážeme pomoci.
Pokud máte zájem, napište mi na email info@weedfamily.cz Vaší nabídku. Ideálně přidejte nějaké reference, náhledy, klidně něco o Vás. CV neřešíme, klidně si pojďme tykat. Můžeš být student, progresivní samouk, nebo klidně senior či firma.
Na webtrh nechodím, tedy Vaše zpráva tady nejspíše zapadne v prachu. Omlouvám se.
Cena pro nás není důležitá, co si řeknete, to dostanete. Berte prosím ale v potaz to, že budeme chtít znát i veškeré podklady, moduly a vše co bude na webu zpoplatněné. Za práci platíme kvalitně, ale na modulech opravdu dvojnásobek platit nebudeme. Vše si samozřejmě dohledáme a ověříme, na trhu se pohybujeme a tak jsme znalí. Děkujeme, že s námi budeme jednat na rovinu jako my s Vámi.
Díky moc,
Honza :)
34 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 25. 1. 2021
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více