Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

IT helpdesk technik

Ahoj,
nehledáš náhodou práci? Pokud ano, čti dál :-)
Náplň práce?
Hlavní náplní práce je péče o routery, switche, wifi sítě tedy o celou infrastrukturu našich zákazníků, včetně přímé podpory pro koncové uživatele. Výhodou je již vybudovaný zvyk z tiketovacího systému, my používáme ehelpdesk.cz. Pokud zvládneš psát IT návody nebo články na IT téma, budeš mít velké významné plus stejně tak, pokud umíš vzít do ruky nářadí a vyměnit třeba baterku v notebooku. Ve všem nebudeš sám, na telefonu bude vždy k dispozici kolega.
Koho hledáme?
Hledáme schopného kolegu parťáka, který umí dobře samostatně a vstřícně vystupovat, má zkušenost s řešením technických problémů a bude řešit technické problémy našich pražských klientů. Jo smysl pro humor je taky důležitý!
Vše ostatní Tě naučíme!
Co nabízíme?
Čím jsi zkušenější tím nabízíme víc, máme zájem o dlouhodobou oboustranně spokojenou spolupráci. Do začátku nabízíme velmi hezké prostředí našich klíčových klientů, nejlepší techniku pro práci (notebook a kompletně neomezený tarif v mobilu pro práci i soukromou zábavu). Zajímavé ohodnocení, benefity, školení a klidné prostředí pro práci.
Kdo jsme?
Jsme IT firma upit s.r.o., která poskytuje IT podporu pro firmy. Budujeme metalické a optické sítě a následně se o ně s láskou staráme. Vlastníme pár IT projektů, jako je software.cz, wintip.cz, it-forum.cz, instalacka.cz a jiné.
Pokud máš zájem, napiš nám na e-mail prace@upit.cz
Nechceme životopis v PDF, jen prostě napiš něco o sobě a jaké máš IT zkušenosti.
Štěpán Brandl
56 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 23. 1. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více