Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Spolupráce se slušným výnosem

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 19. 1. 2021
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Zdravím,
 
hledám k sobě aktivního partnera nebo tichého společníka, co se bude chtít se mnou podílet na podnikání. Mám HPP, u kterého si mohu velmi flexibilně koordinovat pracovní dobu. Moje podnikání se odehrává v automobilovém odvětví a činí mi to slušný přivýdělek v řádech několika desetitisíc kč. Díky slušnému zisku a poměrně nízkým nákladům bych se chtěl více věnovat tomuto obchodu, a proto hledám někoho, kdo má nějaký kapitál, který by chtěl investovat a vydělávat také. O zisk se samozřejmě podělíme a zmíněnou investiční částku očekávám v návratnosti během pár měsíců měsíců. Záleží na domluvě a plánu, který společně stanovíme. 
 
Když už jsem zmínil investici, jedná se zde o cca 190 tis. CZK. V případě Vašeho zájmu může být vyšší. Ideální pro spoluprací je vaše bydliště v severních nebo středních Čechách - NENÍ VŠAK PODMÍNKOU!
Dále, jak jsem zmínil, jde o trh v automobilovém odvětví, který zrovna nevyžaduje vysoké provozní náklady jako je nájem nebo platy zaměstnanců. Na tomto trhu je skvělé, že je téměř nedotčený KORONAVIROVOU krizí, která je zde s námi od roku 2019. V budoucnu nevidím žádný problém nebo omezení, které by se trhu mohlo dotknout. Jde o řemeslo, které funguje řadu let.
 
Můj přínos: Vlastním menší kapitál + mám příslušenství, znalosti a zkušenosti, které jsou k tomuto obchodu potřeba. Všechno mohu prokázat. 
Více informací mohu sdělit po telefonu nebo při osobní schůzce ve Vašem městě.
Tel. číslo pište do PM nebo na e-mail: DominikOwner@icloud.com 
35 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 16. 1. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více